Milyen kiegészítőre van szükség a masszázsmedencéhez?

Annak érdekében, hogy a masszázsmedence megfelelő kényelmet biztosítson, és hosszú éveken át megfelelő teljesítményt nyújtson, néhány kiegészítőre szükség van. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat, amelyekre feltétlenül szükség van.

Szükség van például thermotetőre, emelőre, párnára, zenelejátszó rendszerre és lépcsőre. Ugyanúgy, ahogy a masszázsmedence esetében, a kiegészítőknél is fontos, hogy megbízható minőséget képviselő márka termékeire essen a választás. Ilyen márka például a Caldera Spas, amely prémiumkategóriás masszázsmedencéket és kiegészítőket kínál. Érdemes megnézni a széles kínálatot.

A tetőemelők egyenletesen és halkan működnek

A jakuzzihoz mindenképpen szükség lesz thermotetőre, amely jól megtervezett, és tökéletes fedést biztosít. Természetesen szükség lesz hozzá egyszerűen kezelhető emelőre is, amelynek kulcsszerepe van a jakuzzi hatékony használatában. Az emelő kiválasztása során feltétlenül figyelni kell arra, hogy az adott helyiségben mekkora hely áll rendelkezésre a masszázsmedence mellett. 

Ez azért fontos, mert a hőszigetelő tető a nyitás során egy fix íven fog mozogni, amelyen nem lehet változtatni. Szóval elengedhetetlen, hogy semmi se legyen az útjában, amely akadályozná a haladását. A tetőemelők egyenletesen és halkan működnek.

Érdemes speciális hangszórókkal felszerelni a zenelejátszó rendszert

Hírdetés

A zenehallgatáshoz érdemes speciális hangszórókkal felszerelni a zenelejátszó rendszert, hiszen így a masszázsmedencén kívül és belül egyaránt élvezhetőek a kedvenc dalok. A vezeték nélküli technológiának köszönhetően bármilyen Bluetooth kompatibilis eszközről is lehet kényelmesen zenét hallgatni. Ráadásul az eszköz segítségével tovább lehet finomítani a hangzást.

Lépcsőt is feltétlenül érdemes beszerezni a masszázsmedencének, hogy tartós legyen és könnyű legyen a súlya. Továbbá arra is érdemes figyelni, hogy a medencék burkolatával azonos színű legyen. A lépcsők egyébként alapkelléknek tekinthetőek a jakuzziból történő biztonságos ki- és beszálláshoz. 

Az új darabok mindenképpen passzoljanak az adott modellhez

A párnák fontos funkciót töltenek be a kényelem szempontjából, azonban 5-10 év alatt megfakulhatnak. Ilyenkor feltétlenül figyelni kell arra, hogy az új darabok passzoljanak az adott modellhez. Továbbá szükség van egy napernyőre, amely nagy méretű, legalább három méter átmérőjű. Ennek köszönhetően nemcsak a masszázsmedencét árnyékolja, hanem az előtte lévő teret is.

Olyan változat mellett érdemes dönteni, amely alapja a masszázsmedence alá esik, hiszen így stabilan rögzíthető. Az említettek mellett a kiegészítők tekintetében kapaszkodóra is szükség van, amely egyszerűen állítható, és mindemellett tökéletesen biztonságos is. Minden kiegészítő esetében figyelni kell a minőségre annak érdekében, hogy hosszú távon használható legyen.

(x)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »