Milliónyi néger veszi az irányt Európa felé!

Október elején Egyiptomból elindult egy rozoga hajó Olaszország irányába. A hajó felborult vagy léket kapott, és 400 fő körüli megélhetési menekülő a tengerbe fulladt. A hajó tulajdonosát az egyiptomi hatóság elfogta, és börtönbe vetette. Az ottani hatalmi gyakorlat általában a kivégzés… Néhány napig állt a beáramlás, majd ismét megjelentek  a „szervezők” (az embercsempészek, akik többet keresnek ezen a bulin, mint sok ország éves bevétele!). Már csak az a nem is egészen elhanyagolható kérdés, hogy ki fizeti a számlát? Mert ezek az emberek az éhínség és a vízhiány elől jönnek!

A Kossuth Rádió imént mondta be, hogy már millió fölött van azoknak a feketéknek a létszáma, akik Európát fogják a nem túl távoli jövőben ostromolni. Ezek ellen felesleges óriásplakát kedves kormány, akár magyarul, akár angolul tetszenek kitenni, mert ezeknek a 99,9 százaléka analfabéta. Hiába írják ki, hogy 98 százalék ellenzi a kvótát…

Olaszországban már 150 ezerre becsülik azoknak az afrikaiaknak a létszámát, akik már beérkeztek Olaszországba, és csavarognak szinte szerte olasz honban, nagy részük az utcán él. Az olasz miniszterelnök is Magyarországot ostorozza, hogy fogadjuk be őket, vagy legalább valamennyit belőlük. A skandináv országok, elsősorban a svédek is nagyon szabadulnának már tőlük, és ők is mihozzánk akarják szállítani őket. Németország is szeretné főleg az alját ránk lőcsölni. Most törvényt fog alkotni a német parlament az Európai Unióból odaérkezettek szociális juttatásainak megnyirbálásáról. Lehet, hogy az idegen területekről odaérkezett migránsoknak adják, amit az uniós polgároktól elvesznek? 

Ez ellen az áradat ellen Magyarország határozatképtelen népszavazással, óriásplakát erdővel (ára összesen 20 milliárd körül) és alaptörvény-módosítással védekezik. Hogy mennyit fogunk elérni például az alaptörvény módosítással, sajnos gyorsan ki fog derülni. A szavazás november 8-án lesz a parlamentben, ahol a Fidesz által sokszor ostorozott Jobbik szavazatával meglesz az alaptörvény hetedik módosítása… Az alaptörvényt már májusban lehetett volna módosítani INGYEN, de akkor néhány haver nem járt volna nagyon jól… Nem lehetne végre, legalább véletlenül úgy dönteni, hogy a magyar társadalom járjon jól, és ne a haveri kör? Az egykulcsos adóval a magas jövedelműek nagyon jól, a jövedelemhez alig jutók, például a rengeteg minimálbéres, nagyon rosszul járt! Az egykulcsos adó bezzeg alkotmányos védelem alatt áll!

Hírdetés

Az alaptörvényt nem igazán érzi magának a magyar társadalom, mert a feje fölött alkották meg, ráadásul az Országgyűlésben is csak a Fidesz–KDNP szavazta meg. A társadalom négy alaptétele nincs védelem alatt, ami miatt legalább annyira fontos lenne a módosítás, mint a migránskvóta ellen…

Békéscsaba, 2016. október 15.

Anton

Emlékeztető: „Nincs alkotmányos védelem alatt a Fidesz jóvoltából a magyar termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj. Mind a négy tétel nagy veszélyben van. A termőföldet még ebben a hónapban megkapják a narancsbárók és a Fidesz kisebb-nagyobb halai, a vízbázis kell a multiknak (az EU–USA szabadkereskedelmi egyezmény megkötése után – amit Orbán Viktor elképesztő módon támogat! – azt is elveszítjük. Az egészségügyi járulékokat már adóként szedik be, és akár stadionépítésre is felhasználhatják. Az ilyen törvényalkotókat be kellene legalább két hétre fektetni egy-egy magyar kórházba, és egyék azt az ételt, amit a magyar betegeknek felszolgálnak!”(Részlet a Jócskán megemelték a TAO-ba elterelendő milliárdokat – A Társasági adó (TAO) is a korrupció melegágya című cikkből) 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »