Milák Kristóf féltve őrzött titkára derült fény

Milák Kristóf féltve őrzött titkára derült fény

Ezt nem gondoltuk volna…

Milák Kristóf a 200 méteres pillangóúszás címvédőjeként készülhet az idei párizsi olimpiára. Hogy tényleg készül-e, arról az elmúlt hónapokban inkább találgatások, mint biztos információk láttak napvilágot. Most viszont a Mandiner kiderítette, hogy Milák Kristóf már két hete medencés edzéseket végez, igaz, egyelőre még nem Virth Balázs irányításával.

 

Arra még biztosan várni kell, hogy Milák Kristóf a nyilvánosság előtt ússzon, a héten kezdődő dohai vizes világbajnokságon nem ugrik medencébe. A Mandiner viszont kiderítette, hogy a magyar úszó már két hete titokban medencés edzéseket végez, azaz Milák Kristóf előbb-utóbb minden bizonnyal visszatér a versenyekre is.

Milák Kristóf szenzációs 2022-es éve után a tavalyi világbajnokságot kihagyta, és ősszel egyre-másra kapta a nyilvános üzeneteket a hazai úszósport aggódó képviselőitől. Erőnléti edzője, Zala György néhány hete felfedte, hogy a medencén kívül Milák már komoly edzésmunkát végzett, így nincs súlyfeleslege.

 

Hírdetés

Most pedig a Mandiner kiderítette, hogy Milák Kristóf két hete már medencében is edz, napi két órát olyankor, amikor senki más nincs a medencében, hogy a reflektorfénytől a lehető legtávolabb, titokban készülhessen.

A gyakorlásokat egyelőre nem Milák Kristóf edzője irányítja, Virth Balázs ugyanis a dohai világbajnokságra készülő magyar úszóválogatottal tartott a Közel-Keletre. A vizes vb már pénteken elkezdődik, de a medencés úszóversenyek csak jövő vasárnap.

A dohai vb lezárultával természetesen Virth is hazatér, és a Mandiner informátora szerint onnantól kezdve vele készül Milák Kristóf a párizsi olimpiára.

Borítókép: Milák Kristóf (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

www.magyarnemzet.hu

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »