Miközben Zelenszkij a fajtársi segítség hiánya miatt hisztizik, titokban izraeli elit egységek veteránjai képezik ki az ukránokat, több tucat zsoldos harcol is

Miközben Zelenszkij a fajtársi segítség hiánya miatt hisztizik, titokban izraeli elit egységek veteránjai képezik ki az ukránokat, több tucat zsoldos harcol is

A Kan News által közzétett ritka videóriport azt mutatja, hogy az izraeli különleges erők veteránjai hogyan képzik ki az ukrán elit egységeket. A jelentés szerint az izraeliek aktívan részt vesznek az orosz erők elleni harci műveletekben is.

Egy oktató a héber nyelvű videón az ukránokat oktatja az izraeli harci taktikára, mivel az a “legjobb a világon".

Összességében hét izraeli kiképző látható a videón ukrán harcosokkal. A riport szerint korábban mindegyikük az izraeli speciális erők parancsnokaként szolgált különfélre harctereken. A főparancsnok egy izraeli veterán, aki egy titkos elit egységben szolgált.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https://www.facebook.com/kan.news/videos/719478359250731/&show_text=false&width=560&t=0

Egy korábbi riport azt is feltárta, hogy az izraeliek ukrán katonákat képeztek ki egy nyugat-ukrajnai titkos létesítményben. A legfrissebb információk azonban új részleteket is kínálnak az izraeli haderő veteránjai által nyújtott fejlett harci kiképzésről.

Az idő múlásával egyre több információ kerül napvilágra Izrael szerepéről Ukrajna Oroszország elleni harcának támogatásában, korábban az Israel-Radar írta, hogy több mint száz izraeli zsoldos vesz részt az oroszok elleni harcokban az ukránok oldalán.

Hírdetés

"Több mint száz izraeli katonát küldtek Ukrajnába, akik aktívan részt vesznek a harcokban az ukránokkal együtt. Az izraeli katonák pontos számát nem hozták nyilvánosságra" – írta az Israel Radar.

“A különleges erők katonáiról és volt tisztjeiről van szó, az izraeli különleges erők veteránjai állítólag ukrán elit egységeket képeznek ki"- jelenti az izraeli lap.

"Izrael zsoldosai között" – amint azt az Israel Radar újság írja – "sokan vannak a különleges erők volt tisztjei és katonái" .

"Ukrajna elit egységeit többek között az izraeli különleges erők veteránjai készítik fel a harcokra" – írja Izrael Radar, hivatkozva a Times of Israel kiadványra, hangsúlyozva, hogy több mint száz izraeli katona jelenleg részt vesz a háborúban az ukránok oldalán. Izrael nem adott ki hivatalos kommentárt ebben a kérdésben.

"Az ukrajnai harcokban részt vevő izraeliek száma ma több mint százra tehető. Figyelemre méltó, hogy az izraeli kormány nem tett erőfeszítéseket az Ukrajnába történő növekvő beáramlás megállítására. Az izraeli katonai jelenlét Ukrajnában magában foglalja az izraeli speciális egységek veteránjainak különleges munkacsoportját" – hangsúlyozza az Israel Radar.

A large group of Israeli soldiers has arrived in Ukraine and is now fighting against the Russian Army.

🇮🇱🇺🇦pic.twitter.com/8QZ5sW9S43

— Visegrád 24 (@visegrad24) April 24, 2022

Korábban kínai sajtóforrások kijelentették, hogy az Azovsztal katakombáiban több magasrangú külföldi zsoldos található, akik aktívan harcolnak az orosz és szakadár egységek ellen, közöttük több izraeli harcos van.

(Olvasónktól)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »