Miközben Áder megkövette Pásztort, bevetették a TEK-et és a BRFK-t a más véleményen állókkal szemben

Miközben Áder megkövette Pásztort, bevetették a TEK-et és a BRFK-t a más véleményen állókkal szemben

Áder János köztársasági elnök tegnap délelőtt maszatolt sajtónyilatkozatában a VMSZ elnökét ért inzultusról. A média – mely tudjuk, kiknek a kezében van – természetesen a kellő súllyal ismertette és harsogta szét a nyilatkozatot, mely tartalmának érvelési alapja teljesen más a május 6-án, a Kossuth tér környékén történtekhez képest.

Áder a következőket mondta, melyre a kijelentési között reagálunk:

Áder:

– “Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk, hogy ilyesmi még egyszer megtörténjen.”

NIF:

A szabad vélemény-nyilvánításnak több formája is lehet. A közszereplőnek viselnie kell, ha valaki verbálisan és nem tettleg fejezi ki irányába a véleményét. Hogy ez olykor visszataszító is lehet? Bizony lehet, de ne gondoljuk azt, hogy egy egyszerű ember a felindultságában mindig megválogatja a szavait. Nem hisszük, hogy bármilyen fizikai sérülést szenvedne az, akit leköpnek. Sajnos ez is benne van a pakliban, pláne, ha az illető politikusnak áll.

Áderék, a TEK és a BRFK már akcióba is lépett, hogy mindent megtegyenek, hogy ilyesmi többé ne történjen meg. Beindult a bosszúgépezet és a hatalom megfélemlítési mechanizmusa (lásd itt). Megy a politikai rendőrség a lakásaikon csenget a május 6-i tüntetésen résztvevőknél, sőt még a Facebook-ot is figyelemmel kísérik, ki jelölte be, hogy részt akar venni a rendezvényen. No, Áder, ez mit jelent? Az, hogy erre a TEK is beindult, számos kérdést vet fel. Aki ugyanis nem tudná, a TEK=Terrorelhárítási Központ. Ergo terroristaként kezelik a tüntetőket. Ezt csak egyféleképpen értelmezhetjük: diktatórikus rendszer működik hazánkban.

Áder:

– “Ha mégis megtörténik, az állam késlekedés nélkül, a törvény teljes szigorával sújtson le akik semmibe veszik azt az alapelvet, hogy senkit nem alázhatnak meg a vallása, társadalmi hovatartozása, nemzetisége, politikai meggyőződése vagy véleménye miatt. “

NIF:

A vélemény-nyilvánítás nem megalázás. Megalázás az volt, amikor 2006-ban ártatlan embereket meghurcoltak, a fogdában meztelenre vetkőztettek, pőrén különböző “helyzetgyakorlatokra” kényszerítettek, megvertek és kiröhögtek. Sőt, ez jóval több volt megaláztatásnál, amiért mind a mai napig senkire nem sújtottak le  – hogy is fogalmazott Áder? – a törvény teljes szigorával. Pásztort nem a vallása miatt köpték le, még csak nem is társadalmi hovatartozása miatt, sőt nemzetisége miatt sem, politikai meggyőződése miatt sem. Akkor talán a véleménye miatt? Szó sincs róla. A cselekedete és gerinctelensége miatt. Szóval Ádernek az érvelései nem állják meg a helyüket.

Áder:

Hírdetés

– “Minden ilyen esetben minden politikai nézetkülönbséget és megfontolást félretéve egy emberként álljunk a megalázottak mellé.”

NIF:

Na, ez az a mondat, amivel egyet kell értenünk maximálisan. De hogyan is gondolja ezt Áder úr? Póka Lászlónak, a Nem Adom a Házamat Mozgalom vezetőjének gondolataival élve, Áder miért nem háborodott fel, amikor:

– beszántották az aratás előtti vetést

– amikor 11 gyerekkel kitettek egy családot, és még ezreket

– amikor cigányokat gyilkoltak magyarok

– amikor magyarokat gyilkoltak gyilkolnak cigányok

– amikor bankárok kifosztották az országot…

És ez csak néhány abból a tömérdek gazemberségből, amelyet az ország lakossága ellen az elmúlt 24 évet a parlamentben végigunatkozó és az adófizetők pénzéből élősködő képviselők és kormányok elkövettek a hazánkban élő mára teljesen elnyomorítottakkal szemben. Azok a képviselők, akik az elmúlt 24 évet végigasszisztálták az Országgyűlésben egyetemlegesen felelősek Magyarország kifosztásáért, eladósításáért, milliók nyomorba döntéséért, munkahelyek millióinak megszűnéséért, az otthonaikat a bankok miatt elvesztők nyomoráért, a kilátástalanság miatt naponta magukat öngyilkosságba hajszolókért, a gazdasági okokból mintegy hétszázezer honfitársunk külföldre távozásáért, a valóságban az országban meglévő több mint egymillió munkanélküliért, a gyalázatos közbiztonságért. És persze a sor nem teljes.

Szóval, TI ott, képviselők az Országgyűlés padsoraiban, csak nyugodjatok meg, mert vagy így, vagy úgy, de sorra fogtok kerülni.

Az emberek egyelőre úgy tűnik belefáradtak a harcba. A legtöbbjüknek az a kicsijük még megmaradt. Most azt óvják, igyekszenek meg- és átmenteni gyermekeiknek, unokáiknak. Ők még azt hiszik, az a kicsi megmarad(!), de nem, mert NEKTEK és megbízóitoknak az is kell.

Lakájmédiátok pedig altat a süket kormánypropagandával. Azonban egyre többen meghallják a szót bizony, Áder János és a többiek! És akkor már nem arról kell beszélni, hogy ki és miért is köpte le Pásztor Istvánt.

Nemzeti InternetFigyelő


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »