Mikor megverte nagyapját, akkor derült ki, hogy korábban megerőszakolta és meggyilkolta nagykanizsai munkaadóját – a nagymamájára is rágerjedt

Mikor megverte nagyapját, akkor derült ki, hogy korábban megerőszakolta és meggyilkolta nagykanizsai munkaadóját – a nagymamájára is rágerjedt

A rendőrség most fejezte be a nyomozást egy különösen kegyetlen részekkel tarkított nagykanizsai gyilkosság ügyében.

Az egész azzal indult, hogy 2013 őszén a szomszédjai holtan találtak egy 48 éves nagykanizsai nőt az otthonában. A holttest olyan rossz állapotban volt, hogy a szakértők akkor kizárták a bűncselekmény gyanúját, ezért csak közigazgatási hatósági eljárás indult az ügyben. A szakértők azt állapították meg, hogy az asszony 2013 augusztusának végén halt meg, tehát hónapokkal korábban.

Más ügyben került képbe az agresszív unoka

Hírdetés

A rendőrség tájékoztatása szerint a nagykanizsai kórház ügyeletes orvosa 2014. június 12-én értesítette a rendőröket, hogy egy súlyosan sérült 58 éves férfit láttak el, akit minden jel szerint megvertek. Abban a nyomozásban kiderült, hogy a férfit a 24 éves nevelt unokája verte meg, és a gyanú szerint idős nagymamáját pedig szexuálisan zaklatta. A zalai rendőrök ekkor hozták összefüggésbe a fiatalembert a korábbi esettel, azaz a nagykanizsai nő halálával, mert kiderült, hogy korábban dolgozott az asszonynál.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki és beismerte: 2013 nyarán megfojtotta és megerőszakolta 48 éves ismerősét, továbbá azt is bevallotta a kihallgatásán, hogy bántalmazta nagyszüleit, azonban a nagymamája sérelmére elkövetett szexuális erőszakot tagadta.

A rendőrség emberölés, súlyos testi sértés, személyi szabadság megsértése miatt vádemelést javasolt a 24 éves nagykanizsai férfi ellen.

(Police.hu – Blikk nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »