Migránsügyben David Duke-nak is a Hunhír.info a magyarországi etalon

Bizonyára észrevették olvasóink, hogy újabban szerkesztőségünk még nagyobb hangsúlyt fektet a percről percre tudósításokra, fényképes riportok közlésére. Szándékunk nem csupán a több helyről is beszerezhető információ továbbítása, hanem a máshol nem olvasható, nem hallható híreket, értesüléseinket juttatjuk el olvasóinkhoz. Egy-egy beszédes fotó, egy-egy elkottyantott információ mind a jobb és objektívebb tájékoztatást szolgálja. A migránsválság folyamata és kezelése nagy kihívás elé állított bennünket, ehhez szükségeltetett, hogy csapatunk is bővüljön egy nemzeti elhivatottságú újságírónővel, aki fotóz, cikket ír és a halvány rezgésekre is figyel. A közelmúltban nagy megtiszteltetés érte. David Duke figyelmét felhívták a Hunhír.infón megjelent, migránsválsággal kapcsolatos tudósításokra. Dr. David Duke világhatalmi játszámakat leleplező, egykori amerikai politikus, aki a szenátusban is helyet kapott, a Veterans Today amerikai független újság állandó szakértője, elemzője. Elkötelezett az elhallgatott igazság bemutatása iránt.

Migránslázadás a Keleti pályaudvarnál - 2015. 08. 30.
Tekintse meg képtárunkat!

Hírdetés

A Ku-Klux-Klanhoz való kötődése közismert, és a holokauszt állítólagos, hivatalos állásponttal szembemenő túlzásairól is szót ejtett már, ami miatt bizonyos körökben nem örvend feltétlen népszerűségnek. Jelenleg honlapján tárja fel amerikai olvasói előtt a háttérhatalom titkait. David Duke-ot rendkívül érdekelte az Európát fenyegető muszlim veszedelem és ennek magyarországi megnyilvánulása. A tisztánlátás érdekében az amerikai férfi munkatársnőnket választotta riportalanynak, hogy beszámoljon élő adásban a migránshelyzetről.

„Mikor megcsörrent a telefonom, először fel sem akartam venni, mert privát szám hívott. Majd mikor dr. Duke bemutatkozott, és elmondta, mit szeretne, hirtelen nem is kapcsoltam. Persze tudtam, ki ő, ismerem és tisztelem a munkásságát. Hosszasan elbeszélgettünk. Aztán jött az élő adás, és akkor bizony cseppet zavarba jöttem. Azt hiszem, akkor esett le valójában, ki is van a vonal végén, mibe is „keveredtem”. Ez persze cseppet az angolomon is érezhető lett, de David megnyugtatott, hogy a hallgatók szeretnek, sőt, pár üzenetet is beolvasott” – mesélte munkatársunk, Varga Moncsi. Mint beszámolt róla, dr. David Duke hosszasan faggatta őt a Szerbiában, Horvátországban, Ausztriában, a fővárosban, valamint a magyar zöldhatár mentén tapasztaltakról. Faggatta arról a több mint három hónapról, amit aktívan a migránsok között töltött. Kíváncsi volt a liberális önkéntes segítőkkel kapcsolatos véleményére, de arról is eszmét cseréltek, milyen módon és mértékben irányítják a cionisták ezt az újkori népvándorlást. És hogy miért is zajlott ez az interjú? Nos, tudjuk, hogy a mainstream média igen torz képet fest a valóságról. Ám egy olyan ember, aki saját szemével látja az eseményeket, megéli a pillanatokat, helyzeteket, és képes erről elfogultság nélkül írni, nagy eséllyel az igazat meséli el.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »