Migránsterrorral fenyegetőzik Orbán

Migránsterrorral fenyegetőzik Orbán

Orbán Viktor politikai hasznot és szavazatokat remél attól, hogy terrorizmussal és romló közbiztonsággal riogatja a lakosságot – írja egy jobboldali amerikai újság.

A magyar kormány idegesen figyeli, hogy az osztrák vezetés válsághelyzetet hirdet-e a menekültválsággal kapcsolatban – kezdi a cikkét a Kurier. Megjegyzi, hogy hetente 200 ember érkezik Magyarországról Ausztriába, és ha az osztrákok újrakezdik a határellenőrzéseket, valamint komolyan veszik a migránsok visszatoloncolását, az ellen a magyar kormány tehetetlen lesz.

Török turistákban reménykedik az elszegényedett magyar falu – ezzel a címmel ír a török Hürryiet arról, hogy Szigetváron megtalálták Szulejmán sírját. Azt írja, Magyarország 150 évig volt az ottomán birodalom tagja, és ennek az időszaknak utólag ellentmondásos a megítélése, ezért sokáig a magyar hatóságok nem is támogatták török emlékművek építését. Most viszont, hogy a török és a magyar kormány jóban van, semmi akadálya annak, hogy emlékmű épüljön, és török turisták lepjék el Szigetvárt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »