Migránsok támadtak egy lány molesztálása ellen föllépő idősebb németre a metrón

Migránsok támadtak egy lány molesztálása ellen föllépő idősebb németre a metrón

Angela Merkel kedvenc szelfizőtársai egy németországi metrón rátámadtak egy idősebb német férfira, miután utóbbi tiltakozott a vagonban velük együtt utazó fiatal lány szexuális molesztálása ellen. A német férfi figyelmeztette a fiatal migránsokat, hogy így nem szokás viselkedni és hagyják abba a német lány zaklatását, mire az egyik majomember megrúgta, torkon ragadta – olvasható a Norvégiai Pegida Facebook-oldalán.

Hírdetés


A jövevény torkon ragad egy németet

A mintegy féltucat fiatal migráns férfiakból álló csorda az egyik németországi metrón elkezdte molesztálni a velük egy vagonban utazó fiatal német hölgyet. Egy idősebb, 60 és 65 év közötti férfi nem hagyta szó nélkül a lány molesztálását (Budapesten valószínűleg félrenéztek, vagy az első megállóban sietve leszálltak volna az útitársak – H. J.) és figyelmeztette őket a tisztességes viselkedés szabályaira.

A mellékelt videónkon is láthatóan többségben levő erőszakoskodó fiatal migránsok egyike a figyelmeztetésre válaszul belerúgott, majd torkon ragadta az idős németet, mire egy szintén korosabb férfi hátulról elkezdett kiabálni, hogy „állj, elég volt!”. Egy másik fiatal jövevény erre igyekszik belefojtani a szót a német utasba.

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »