Migránsok erőszakoltak meg egy magyar nőt Németországban

Migránsok erőszakoltak meg egy magyar nőt Németországban

Thüringer Allgemeine

A németországi Mühlhausenben három eritreai bevándorló még szombat hajnalban megerőszakolt egy magyar származású nőt. A feltételezett elkövetőket elfogták, majd szabadon is engedték a hatóságok, írja a Thüringer Allgemeine.

Az öt férfi a türingiai Tonna-ban került vizsgálati fogságba, miután a rendőrség letartóztatási parancsot adott ki ellenük.

Harko Krieg főállamügyész szerint a borzalmas tettet szombat hajnalban, 3:50-kor követték el, miután a vasútállomás közelében lévő hídnál a gyanúsítottak megtámadták a 39 éves magyar nőt.

A rendőrséget egy szemtanú értesítette az esetről, aki látta, amint a nőt több férfi rángatja egy közeli bevásárlóközpont parkolójában. A rendőrök kiérkezésekor a nő a földön feküdt, ruhája megszaggatva, hiányosan lógott rajta.

A környéken öt gyanúsítottat vettek őrizetbe:

egy német, egy “hontalan” (állampolgárság nélküli személy – a szerk.) és három, 22 és 51 év közötti eritreai férfit.

Kieg szerint mindhárom migráns részt vett az áldozat megbecstelenítésében, aki viszont nem tudott részletes vallomást tenni, mivel a történtek idején alkoholos befolyásoltság alatt állt, a trauma miatt pedig kórházba kellett szállítani.

A rendőrség szóvivője szerint a feltételezett elkövetőket még vasárnap kézre kerítették, ám azóta már szabadon is engedték őket.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »