Migránskezelés, ahol a Cár az úr

Bevándorlók támadtak meg orosz nőket a norvég határhoz közeli Murmanszk régióban egy éjszakai szórakozóhelyen. Vesztükre túl késő jöttek rá, hogy nem Nyugat-Európában vannak, hanem Oroszországban.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Ahogyan az alábbi kép is mutatja a helyi orosz férfiak némileg eltérnek a nyugati társadalom többi férfi tagjától. Bár a rendőrség tagadja, de a közösségi oldalakon olvasható bejegyzések alapján biztosra mondható, hatalmas verést kaptak a betolakodók, akik közül 18-an kórházba, 33-an fogdára kerültek.

Hírdetés

A baj ott kezdődött, mikor Norvégia visszatoloncolt 50 afgán menekültet Oroszországba, mondván illegálisan léptek be az országba. Ezután a tesztoszteronnal túltöltött menekültek úgy döntöttel elmennek szórakozni a helyi Gandvik diszkóba, ahol lányokat kezdtek molesztálni, tapogatni. A helyiek ezt nem nézték jó szemmel és még a rendőrség kiérkezése előtt intézkedtek. A zaklatók nagy részét kórházba küldték, a többit a rendfenntartó szervek intézték el, nem kevésbé keményen fellépve. A nevelési folyamat sikeresnek bizonyul, azóta egy hangos szót sem lehet a bevándorlók szájából hallani.

Az orosz álláspont a következő: Mindenkit üdvözlünk Oroszországban, nagyon örülünk a látogatóknak, de senki ne felejtse el, hogy itt csak vendégségben van, és is úgy viselkedjen.

Hunhír.info – Napimigráns – thisisengland.org.uk


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »