Migráns ölhette meg a migránssimogatót Franciaországban

Migráns ölhette meg a migránssimogatót Franciaországban

Ez már nem az első eset, hogy naiv európai lány válik más etnikumú bevándorló áldozatául.

(888)

Továbbra sem csitulnak az etnikai és kulturális jellegű ellentétek a jelentős migrációs hátterű lakossággal rendelkező Franciaországban. Legutóbb, bő egy héttel ezelőtt egy 27 éves francia nőt találtak holtan saját lakásában, akit a legfrissebb gyanú szerint egy migráns késelhetett halálra.

Hírdetés

Az áldozat, név szerint Audrey Coignard rezidensként dolgozott a Párizs agglomerációjában található Jean Verdier Kórházban, emellett pedig migránssegítő aktivistaként is tevékenykedett. Ez utóbbinak köszönhetően került kapcsolatba a gyilkosság gyanúsítottjával, a harmincas éveiben járó férfivel, akivel egy ideig szerelmi kapcsolatot is ápolt.

A lány a Párizshoz közeli, multikulturális település hírében álló Saint-Ouenben lakott, a szomszédok elmondása szerint korábban, amikor még együtt éltek, nemigen veszekedett a migránssal, hangosabb zaj a lakásból csak akkor szűrődött ki, amikor a bevándorló a barátait fogadta.

A bizonyítékok ismeretében óriási hajtóvadászat indult a gyilkos migráns ellen, akit a francia hatóságoknak egyelőre még nem sikerült elfogniuk.


Forrás:harcunk.info
Tovább a cikkre »