Migráns gyalogos hadtest bénította meg az A4-es autópályát – lezárták a miklóshalmai határátkelőt

Migráns gyalogos hadtest bénította meg az A4-es autópályát – lezárták a miklóshalmai határátkelőt

Péntek reggel gyakorlatilag leállt a forgalom a jelenlegi magyar-osztrák határon fekvő Miklóshalmát (Nickelsdorf) és Bécset összekötő A4-es autópályán, mert "menekültek" nagyobb csoportja indult útnak a sztrádán – jelentette a helyszínről az M1 aktuális csatorna tudósítója. A kontinensfoglalók nagy tömege miatt, biztonsági okokból kora reggel lezárták egy időre a miklóshalmai határátkelőt mindkét irányban, de 9 órakor már csak Ausztria felé volt határzár.

A közlés szerint fél hét körül – elunva az őket a bécsi Westbahnhofra szállító buszokra várakozást – több százan keltek útra, majd újabb betolakodók csatlakoztak hozzájuk. Vannak, akik az úttesten mennek.


Magyarországról érkezett migránsok buszra szállnak Miklóshalmánál

Hírdetés

A műsorban elhangzott: legalább tízezer ember érkezett csütörtökön a jelenlegi magyar-osztrák határon fekvő átkelő osztrák oldalára; közülük sokan egy depóban töltötték az éjszakát.

A kontinensfoglalók nagy tömege miatt, biztonsági okokból kora reggel lezárták egy időre a miklóshalmai határátkelőt mindkét irányban, de 9 órakor már csak Ausztria felé volt határzár.

Der Standard azt írja, pénteken 0 óra és hajnali hat óra között 3670 "menekült" érkezettMiklóshalmához , csütörtökön összesen 8000 betántorgó kelt át. Reggel hatkor további 2600 jöttment érkezett.

(MTI – Híradó – HVG nyomán)

A türelmetlen bécsiek 66 "új szomszéddal" gyarapították a császárváros lakosságát – tőlünk vitték őket, a rendőrség nem lép az embercsempészek ellen

Átmenetileg nem indulnak vonatok Bécsből Budapestre

A menekültek megmentőjeként tetszelgő osztrák kancellár hazánkat büntetné, de a határsorompót már ereszti lefelé


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »