Miért tiltották meg 1968 nyarán az Egri csillagok forgatásán részt vevő bakáknak az eltávot?

Miért tiltották meg 1968 nyarán az Egri csillagok forgatásán részt vevő bakáknak az eltávot?

Vajon azért, mert titkos küldetésnek számított a forgatás? Esetleg mert komolyan tartottak attól, hogy lenyírják a hajukat és szakállukat? Vagy elővigyázatosságként, ugyanis a szomszédos falvakban túl sok kocsma volt? Ehhez hasonló, különleges történelmi kérdések százai várják Önt és társait a Múlt-kor történelmi magazin egyedi fejlesztésű, kvízalapú társasjátékában.

A Múlt-kor történelmi magazin egyedi fejlesztésű társasjátéka a családi összejövetelek elmaradhatatlan partikelléke. A tudásalapú, magyar kvízjátékot elsősorban azok fogják élvezni, akik magukon is tudnak egy jót nevetni. És persze azok sem csalódnak majd, akik jól ismerik a Múlt-kort.

Öt brit tudósból négy és fél ezt ajánlja.

Nem árt tudni: nem érdemes komolyan venni az első helyet, mert egy óvatlan pillanatban a legokosabbak is könnyedén az utolsó helyen találhatják magukat. Egy kis szerencsével pedig a sereghajtókból akár elsők is lehetnek.

Amikor megalkottuk ezt a játékot, az vezérelt bennünket, hogy újra rangot adjunk a megszerzett tudásnak, és a felszínes hétköznapok mellett kellő érdeklődést és igényt ébresszünk a minőségi partikellékek, így többek között a Múlt-kor társasjátéka iránt is. Ahol a szerencse mellett azért az általános műveltségnek is jókora szerep jut.

Hírdetés

Őszintén reméljük, hogy a klasszikus társasok kedvelőinek sok örömet és vidám perceket fogunk szerezni a Múlt-kor társasjátékával.

Életkor: 14+
Játékosok száma: 3-6
Játékidő: 30-60 perc
 

MEGRENDELEM

Nem kell történésznek lenned ahhoz, hogy élvezd ezt a játékot. Elég, ha csak szeretsz egy jót nevetni.

A jó válasz egyébként a második lehetőség: azért tiltották meg 1968 nyarán az Egri csillagok forgatásán részt vevő bakáknak az eltávot, mert komolyan tartottak attól, hogy lenyírják a hajukat és szakállukat.


Forrás:mult-kor.hu
Tovább a cikkre »