Miért tilos tényeket kimondani? – A faji alapú Soros-hálózat, a liberális média faji irányultsága és egyéb hallgatások

Miért tilos tényeket kimondani? – A faji alapú Soros-hálózat, a liberális média faji irányultsága és egyéb hallgatások

Trump amerikai elnököt és Orbán Viktor miniszterelnököt egyaránt „antiszemitizmusváddal" támadták azért, mert Sorost bántották. Sorost, aki zsidó.

Hagyjuk most az előbbit. De tényleg: mit tehet Orbán, ha nem akarná, hogy Soros miatt is rákenjék ezt a ma már sablonjelzőt?

Hogyan beszélhet ma bármilyen politikai vezető vagy közismert ember, ha bírálni merne valakit, aki zsidó, anélkül, hogy rákennék az említett jelzőt?

Elértünk egy olyan ponthoz, amikor a zsidó csak dicsérhető, mert ha szidalmazzák vagy egyszerűen rosszat mondanak róla, azonnal előkerül az „antiszemitizmus” bunkója.


Kígyófészek – illusztráció a Der Stürmer 1934 szeptemberi számából

Gondoljunk bele: miért a bírálók tehetnek arról, hogy a zsidók uralnak mára már mindent? Hogyan lehet a bankrendszert támadni anélkül, hogy ne említenénk tulajdonneveket, akik hordozói zsidók, miközben a bírálóknak általában szándékában sem áll zsidózni? Csak egyszerűen tényeket kimondani.

Hogyan tudjuk például azt mondani, hogy az MNB korábbi elnöke elkótyavetyélte az ország aranykészletét anélkül, hogy ne említenénk meg a bűnöst, Surányi Györgyöt?

Ha Surányi, Rotschild, a Goldman Sachs és társai horvátok lennének, akkor antihorvátoznánk nevük említésekor?

Most már tényleg elérkeztünk egy olyan pontra, hogy illendő lenne kimondani, az egész nyugati világot irányító intézményrendszer élén zsidók állnak.

Ugyanez a helyzet a civil szférában is.

Nézzük például a Soros-féle alapítványokat, az ő civil szféráját és hálózatát.

Hírdetés

Tud bárki mondani egy olyan magyarországi Soros-támogatású szervezetet, amelynek vezetése nem zsidó?

Miért nem mondjuk ki akkor: egy zsidó hálózatról van szó.

A Társaság a Szabadságjogokért, a Helsinki Bizottság, a Transparency International Hungary, az Eötvös Károly Intézet és valamennyi Soros-finanszírozású szervezet zsidó kézben vannak.

Soros fő itteni alapítványa, a Nyílt Társadalom Alapítvány attól kezdve van zsidó irányítás alatt, amióta az egykori ÁVH-s spicli, Vásárhelyi Miklós vezette azt rögtön az első „szabad” választásokat követően.

Ezek a szervezetek zsidó alapon működnek együtt egymással, zsidó alapon támogatják egymást, utalgatják a pénzeket.

Mondjuk ki.

Mondjuk ki azt is, hogy ezek a zsidók csak faji alapon házasodnak. Nincs olyan, hogy egy Vásárhelyi Máriának a férje, egy Haraszti Miklósnak, egy Demszky Gábornak, egy Bolgár Györgynek, egy Németh Péternek és valamennyi balliberális médiazsidónak és egyéb zsidónak az élettársa ne lenne zsidó.

Ha már a médiánál tartunk: hallgasson bele bárki a Klubrádiónak csupán a reklámjaiba is.

A Budapest Klezmer Band Budapest Klezmer Band hátán, majd a Bálint Művelődési Ház, majd a Karinthy Színház és így tovább. Zsidó, zsidó, zsidó és zsidó.

A média teljesen az ő kezükben van. Faji alapon. Vajon véletlen, hogy zsidó a Népszava, zsidó a Klubrádió, zsidó a 168 Tóra, zsidó a Hócipő, a 444.hu, a Heti Világgazdaság, és folytathatnánk napestig, tehát hogy zsidó minden balliberális médium vezetése és tulajdonosa?

Ne vicceljünk!

Zsidó tilalom van ennek a kimondására. Aki ezt a tényt kimondja az összeesküvés-elméletekben („konteókban”) hisz és persze antiszemita.

Lassan azonban elérkezünk egy olyan ponthoz, amikor mindez már annyira világos és egyértelmű mindenki számára, hogy nemsokára átlépjük a Rubicont.

A szólásszabadság Rubiconját.

Amelynek másik partjára érve már felszabadultan fogunk beszélni azon tényekről, amelyek csak azért nem ütik ki a szemünket, mert félelemből szemellenzőt viselünk.

Janits András – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »