Miért nem szavazok a Fideszre?

Olvasónk írja:

Én sohasem voltam a Fidesz támogatója semmilyen formában sem, és szeretnék megosztani egy személyes élményt, ami minden gondolkozásra még képes személyt meggyőzhet arról, hogy miért is van rossz kezekben ez az ország. 2017 decemberében esett meg velem a következő: bementem az egyik Debrecenben található McDonald’s-étkezdébe, hogy megigyak egy tejeskávét. Miközben kortyolgattam az italom, volt időm kicsit bámészkodni.

Benn volt egy általános iskolásokból álló csoport, akiket a tanáraik kísértek el erre a helyre. Mondtam is magamban, hogy milyen csodás már önmagában ez. A helyes életvitelről és táplálkozásról gyakorlatilag semmit nem tudó gyerekeket elviszik egy "jópofa program" keretében egészségtelen ételeket és innivalókat fogyasztani. Aztán majd csodálkozunk, ha a későbbiekben elhíznak, cukorbetegek lesznek vagy éppenséggel rákot kapnak. Az ott jelenlévő tanárok felelősségteljessége határtalan…

Viszont a bennem keltett felháborodás igazán csak később kezdett kibontakozni. Pontosan akkor, amikor megláttam, hogy bizony cigányok is vannak a diákok között. A többség fehér volt, de ennek ellenére felmegy a vérnyomásom ettől a jelenségtől. Gyakorlatilag senkit nem érdekel az, ha a magyarok mellé cigányokat ültetünk az iskolapadban. Én olyan általános iskolába jártam annak idején, ahol rengeteg cigány volt. Hadd ne mondjam, micsoda élvezet a közelükben lenni… Tényleg már a diákévek alatt hozzá kell szoktatni a gyerekeket a "sokszínűséghez", hogy aztán felnőttként el se tudjanak képzelni egy fehér országot? Legközelebb már néger és arab is lesz az osztályban? Megverik majd a magyar diákot azért, mert magyar? Rossz vége lesz ennek!

Hírdetés

A hab a tortán pedig a következő: fel volt szerelve egy plazmatévé a falra, amelyen különböző videoklipek voltak lejátszva. Az egyik Madonna: American Pie című förmedvénye volt, amiben lehetett például felnőtt férfiakat látni csókolózás közben. A képernyőt a gyerekek is láthatták!

A Fidesz 2010 óta hatalmon van, és 2017-ben megeshetett velem ez a történet. Normálisan vezetett országban nem viszik a gyerekeket a tanárok szemetet enni, nincs multikulti az iskolákban, és nem megy a tévében a homoszexualitás propagálása.

Én csak ritkán járok McDonald’s-ba és ehhez hasonló helyekre. Már azt is megbántam, hogy aznap bementem egy kávéra. Azért remélem mindenki számára tanulságos lesz ez a röpke, de annál elszomorítóbb eset.

Üdvözlettel,

Kovács Károly


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »