Miért nem költözik Berni Stockholmba?

Miért nem költözik Berni Stockholmba?

A magyar nemzet hálája nem marad el.

A minap Pesten kampányolt Szél Bernadettel a svéd zöld oktatási miniszter. Aztán egyedül ment haza. Szerintem ez nagy hiba volt: az LMP társ-vezére tökéletes stockholmi kormánytag lenne. Szereti a migránsokat, a feje búbjáig píszí, utálja Orbánt, dolgozott Sorosnak, és imád úgy tenni, mintha csinálna valamit. A svéd király biztosan bölcs ember: adjon állampolgárságot Berninek! A magyar nemzet hálája nem marad el.

Kent Ekeroth svéd parlamenti képviselő bejelentette, hogy mandátuma lejárta után Magyarországra költözik. Ugyanis hazájában szerinte a migráns-invázió miatt már elviselhetetlen a helyzet. A ballib kormány és a stockholmi elit azonban ez ellen nem tesz semmit, sőt támogatja a megszállást. Aki ez ellen szót emel, az mocskos fasisztává válik, azonnal.

Ez hívják a „fejlett Nyugaton” politikai korrektségnek, és véletlenül sem vélemény-diktatúrának. A svéd kormány például ezért gyakorol most nyomást az internetes közösségi portálokat üzemeltető tech-cégekre, hogy tegyenek a gyűlöletbeszéd ellen. Ez a gyakorlatban azt jelentené, hogy csak pontosan beazonosított nevekkel lehet kommentelni.

A Kedves Olvasó most akár azt is gondolhatja, hogy ez akár jó dolog is lehet – ha valaki véleményt mond, vállalja az arcát. Ezen persze a nettel kapcsolatban lehetne vitatkozni, de a full-demokratikus Svédországban nem így áll a helyzet. Tavaly több mint 800 embert hurcoltak meg gyűlöletbeszéd miatt. Volt köztük persze kretén náci és egyszerű félbarom is. De ott volt például a nyugdíjas Christina, aki le merte írni azt, hogy a tömeges migráció miatt csökken az ország kollektív intelligenciája. Ezért neki a bíróság előtt kell felelnie. Éljen a vélemény- és sajtószabadság!

Kent Ekeroth ebbe, no meg a no go-zónákba, az élhetetlen városnegyedekbe, a svéd szociális és oktatási rendszert tönkretevő migráns-pénzelésbe unt bele.Ő volt az a képviselő, aki a stockholmi parlamentben nyíltan Orbán védelmére kelt, mondván; egyedül a magyar megoldás válasz az ázsiai-afrikai invázióra. A Soros-gépezet ezután virtuális náci tömeggyilkost faragott a fiatalemberből.Ekkor döntött úgy, hogy harcát nem hagyja abba, de egyelőre inkább hozzánk költözik.

A minap Budapestnek volt egy másik skandináv vendége is. Gustav Fridolin zöld oktatási miniszter tisztelte meg az LMP kampányát. A szőkés úr az élharcosa annak, hogy a svéd oktatási rendszert az óvodáktól az egyetemekig alakítsák át migráns- és gender-baráttá. Tudják ez az, amikor a bölcsiből frissen kikerült nebulóknak azt magyarázzák, hogy milyen progresszív a többnejűség, és, hogy nem kell se fiúnak, se lánynak lennie, hiszen a plüss macijának sincs nemi szerve.

Alighanem ennek a kitűnően működő oktatási reformnak köszönhetően fogtak el 41 svéd állampolgársággal, illetve svéd állandó lakhellyel rendelkező férfit Szíriában, akik az Iszlám Államot választották a skandináv jóléti modell helyett. Közülük négyen a terrorszervezet vezetésében is benne voltak, egyikük a propagandáért felelt.  

Hírdetés

Na, ezt a svéd modellt éltette Szél Bernadett is. Neki a mai Svédország a példaképe!

Hát kérem, a lakosságcsere persze rossz emlékezetű kifejezés, de a tréfa szintjén értelmezve: a svédek adják Kentet, mi Bernit. Mindenki jól jár.

XVI. Károly Gusztáv svéd király bölcs ember lehet, szerintem azonnal állampolgárságot és miniszteri posztot adna Szél Bernadettnek. Hiszen gondolkodásmódjuk hihetetlenül hasonló.

A jó király pár éve állt a sajtó elé, és megjegyezte, hogy minap reggel a kádban fürdött, ránézett sárga gumikacsájára, és rájött: ez a tisztálkodási mód pazarolja a vizet, ezért ezt szerinte be kellene tiltani. És akkor eljön a Zöld Kánaán. Szél Bernadett nagyjából ezzel a logikával áll hozzá Pakshoz. Ő az ország energiaellátását oldaná meg – minimális túlzással – baseball sapkákra szerelt mini ventilátorokkal. Megértenék egymást.

Egyszóval én a svédek helyében megkísérteném Bernit! Azt sem értem, hogy a demokráciájuk eddig miképpen bírta ki nélküle?! Ezt nem tűrhetik tovább!

Szél Bernadettet a stockholmi parlamentbe, kormányba!

A magyar nemzet hálája örök lesz! Magyar anyák imáikba foglalják XVI. Károly Gusztáv nevét!

Máté T. Gyula – https://matete.pestisracok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »