Miért jó Izraelnek a mai katasztrofális helyzet? – Mindenkinek lehet összeesküvés-elmélete, de itt nem Putyin az ürgebőrös

Miért jó Izraelnek a mai katasztrofális helyzet? – Mindenkinek lehet összeesküvés-elmélete, de itt nem Putyin az ürgebőrös

A liberálisok szerint egyenlők vagyunk.

Helyes.

Ha nekik naponta szabad négyezer összeesküvés-elméletet elengedni Putyinról, akinek minden keze, minden lába, minden gyíkmancsa benne van minden rosszban, amit egy meggárgyult John McCain vagy 444.hu/Index.hu/hvg.hu zsurnálzsidó ki tud ötleni, akkor mi is fantáziálhatunk, ugye?

Sok elmélet látott napvilágot arról, hogy mi és kik okozták a világon azt a mai helyzetet, amely minden pillanatban forró háborúba torkolhat és migránsokkal árasztja el Európát, a keresztény kontinenst.

De van egy elmélet, amelyet hiába keresünk.

Ez pedig az, hogy mindennek a fő oka az izraeli és zsidó lobbi.

Hogy miért?

Mert rájöttek, már minden a kezükben van, kivéve az antiszemitizmust. Aminek nem urai.

Összeültek azok, akik ilyenkor össze szoktak ülni és ötleteltek. Arról, hogy mit is lehetne tenni azért, hogy a zsidóutálatról eltereljék a figyelmet.

A brainstorming eredményre vezetett.

Ezt gondolták ki: ha Európára ráeresztik muzulmán migránsok millióit, azokat egyszeriben elkezdik jobban utálni, mint a zsidókat.

Hírdetés

És lőn, számításuk bejött.

Eddig mi is volt az átlag európai lelki hozzáállása a muzulmánokhoz?

Semmi.

Elment a marokkói vagy tunéziai bazárba, és azt látta, veszettül kell alkudozni. Ez amolyan couleur local volt. Érzelmileg semmi.

De mennyivel más ugyanez az érzelmi reagálás ma a muzulmánokkal szemben?

Ég és föld.

Amióta itt vannak.

Amióta erőszakolnak Kölnben és Rynkebyben, lőnek és robbantanak Párizsban, meg oly sok helyen másutt Európában.

A "rohadt zsidókról" pedig elterelődött a figyelem.

Sőt!

Aki tesztelni akarja a változást, olvassa el két, hasonló témájú cikk kommentárjait itt, a Kurucon, vagy akár a neokon Mandiner.hu-n a migráció előtt és ma az izraeli-palesztin rémtörténetről.

A migráció előtt nagyon magasra szöktek az indulatok és küldték az izraelieket a pokolra kommentárjaikban az olvasók.

Manapság már sokkal kevesebb indulatot vált ki, amikor palesztin csecsemőket, nőket irtanak ki a „Közel-Kelet legdemokratikusabb országában”.

Szóval? Megint győztek?

Szalonna János – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »