Miért balhézhatnak Budapesten az antifák? Hát nincs senki, aki felvehetné velük a harcot?

Szerda után csütörtökön is utcára vonultak Soros emberei. A Vadhajtások által készített képek alapján a tüntetők között voltak a szélsőbaloldali Antifa-mozgalom tagjai, magukat anarchistának kikiáltó demonstrálók és vörös csillagos pulóvert viselő kommunisták. A piros-fekete zászló az Antifa-mozgalom jelképe. A tagok öltözete az úgynevezett Black Block, azaz tetőtől talpig feketét viselnek…

Mi az Antifa? Egy magát Antifasiszta Akciónak (röviden: Antifa) nevező mozgalom, amely még 2016-ban vált hírhedté amikor Amerika-szerte több városban is erőszakos megmozdulásokat tartottak. A mozgalom tagjai szélsőbaloldaliak. Az Antifa-szimpatizánsok nagy általánosságban mindenkit céloznak, aki szerintük jobboldali, de emellett rendőrökre is támadnak, és rendszerint randalíroznak. A szervezet Európában is ismert balhéiról. Az FBI tavaly vizsgálatot indított az Antifa ellen.

Hírdetés

Ezek után nem csoda, hogy a külföldről szervezett tüntetők célja a balhé és a zavarkeltés. A Soros-zsoldosok nem törődnek az emberek érdekeivel, csak provokálni akarnak. Kiderült, hogy a tüntetők között számos külföldi személy volt. A demonstrálók autókat rongáltak, gyújtogattak és füstgránátokat dobáltak. Több rendőr is megsérült.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »