MIÉP: Tolnai Péter hazaáruló! Tolnait fosszák meg állami kitüntetésétől és minden közéleti tisztségétől!

MIÉP: Tolnai Péter hazaáruló! Tolnait fosszák meg állami kitüntetésétől és minden közéleti tisztségétől!

NIF: Örvendünk, hogy hallunk a MIÉP-ről. Szívesen fogadnánk anyagaikat a jövőben. Egyetértünk a közleményükkel. A magyarországi politikai “elit” halmaza tartalmazza a hazaárulók összességét! De nem mindegy, hogy a politikai elitnek az elitjében mennyi hazaáruló foglal helyet. Amennyiben az elit elitjében a hazaárulók száma elér egy bizonyos kritikus tömeget, akkor -külső erők könnyedén beindíthatnak egy olyan láncreakciót, mely az ország gyors elveszejtéséhez vezet. (lásd Ukrajna esetét, Tanács Köztársaság létrejöttét!)

Ebből a megállapításból is látszik, hogy amint egy ilyen elem (áruló) megmutatta magát azonnal meg kell tenni mindent, hogy a politikai elitből, és különösen az elit elitjéből kiutasíttassék! Gratulálunk a MIÉP-nek ebbéli szándékához és közleményük közlésével támogatjuk őket!

​Közlemény

Tolnai Péter hazaáruló! Tolnait fosszák meg állami kitüntetésétől és minden közéleti tisztségétől!

A Magyar Igazság és Élet Pártja Gyulai Szervezete követeli, hogy a magyar kormány vonja vissza Tolnai Péter állami kitüntetését. A Fidesz egy hazaárulót tüntetett ki márciusban! Tolnai Nagy-Románia ünnepén együtt pezsgőzött és tortázotta Magyarország megcsonkítását ünneplő románokkal. A Fidesz politikusa elárulta hazáját! Szégyen, hogy egy ilyen embert tüntet ki a Honvédelmi Minisztérium. Egy egészséges nemzet az ilyen embert börtönbe zárja, nem pedig kitünteti.

A Magyar Igazság és Élet Pártja Gyulai Szervezete felszólítja Tolnai Pétert, hogy szedje össze a megyeházán lévő cuccait, adja vissza párttagkönyvét a Fidesznek, az állami kitüntetésről pedig mondjon le önszántából. Ez lehetne az egyetlen elfogadható cselekedete egy ilyen embernek! Amennyiben mindezt nem teszi meg önként, a Fidesz Tolnait mondassa le minden közéleti tisztségéről, illetve zárja ki soraiból.

Hírdetés

Dr. Simicskó István, Magyarország honvédelmi minisztere Honvédelemért Kitüntető Cím II. fokozatát adományozta Tolnai Péternek, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése alelnökének. Annak a Tolnai Péternek, aki többek között a Békés Megyei Közgyűlés elnökével, Zalai Mihállyal egyetemben részt vett a 2015. december 1-jén Gyulán, a Románia Gyulai Főkonzulátusa által szervezett ünnepségen.

Tolnai Péter
A gyulai fideszes nemzet áruló: Tolnai Péter!

Románia legnagyobb nemzeti ünnepe december 1-je. Szomszédunk ekkor ünnepli meg nagy csinnadrattával Erdélyország Nagy-Romániához való csatolását. Ez nekünk, magyaroknak gyásznap. Egy nemzeti lelkületében egészséges országban ezen a napon minden hivatalon és épületen fekete nemzeti gyászlobogónak kellene kint lennie. Mi még emlékszünk arra, hogy 2002-ben, az akkor ellenzékben lévő Fidesz jogosan illette kemény kritikával a hatalmon lévő Medgyessy Péteréket. A Fidesz történelmi emlékezete sajnos megint kihagy.

Mielőtt bárki félre akarja magyarázni sorainkat: a MIÉP-nek nem a román néppel van baja, hanem azokkal a fideszes és más magyar politikusokkal, akik együtt ünneplik Magyarország megcsonkítását. Véleményünk az, hogy ilyen embereknek a magyar közéletben helyük nincs.

Decemberben felszólítottuk Zalai Mihályt, Tolnai Pétert és az összes többi politikust, aki ott volt, hogy azonnali hatállyal mondjon le minden köztisztségéről. Ilyen emberek alkalmatlanok a magyarság érdekinek megvédésre, nemzetünk képviseletére, írtuk akkor. Természetesen az említett személyek a mai napig mélyen hallgatnak és sunnyognak. Gerinctelen, senki alakok az ilyen politikusok, üljenek a politikai kerekasztal jobb- vagy baloldalán.

Singer Attila, elnök

Magyar Igazság és Élet Pártja Gyulai Szervezete


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »