MIÉP: alapvető politikai átrendeződés lesz

Alább olvasható a pártelnök levele.

A Mi Hazánk Mozgalom Elnökségének

Kedves Barátaim! Tisztelt Toroczkai László, Dúró Dóra és Novák Előd!

Az Európai Parlamenti Választásokon elért 3,33 százalékos eredményünkhöz gratulálok Nektek, az első frontvonalban küzdőknek, és mindazoknak a párttagoknak, támogatóknak és segítőknek, akik a Mi Hazánk–MIÉP–FKGP szövetség sikerében közreműködtek.

Kilenc hónap egy magzat kihordási ideje, és tudom, nektek ennyi időtök sem volt a felkészülésre. Mindezek ismeretében nagy siker a 114.000 fölötti szavazat, amiért mindenek előtt a közös szavazótáborunknak kell köszönetet mondanunk. Felelősök vagyunk értük, ahogyan minden magyar emberért. Azokért is, akik még nem ismernek, vagy nem támogatnak bennünket. Ezen az úton tovább haladva hamarosan megközelítjük, elérjük és meghaladjuk a Magyar Igazság és Élet Pártja fénykorában, 1998-ban elért 248 825 szavazatot. Most, első lépésként ez legyen a rövid távú célunk.

Magyarország súlyos politikai és társadalmi válsága megmutatkozott ezen az EP-választáson. A rendszerváltás 30 éve alatt mindössze annyira jutottunk, hogy egy kommunista párt helyett mára két kommunista pártja lett Magyarországnak. Legnagyobb átkunk, az ávósokból, pufajkásokból MSZMP-sekből, tartótisztekből, vallatókból, kínzókból, hóhérokból és sortüzek máig büntetlen felelőseiből álló DK felzárkózott a Fidesz mögé, legnagyobb ellenzéki pártnak. Szégyen ez bizony, közös szégyenünk, melyben legnagyobb felelősség a Gy. F. mumussal fenyegető egykori KISZ-titkár társat illeti.

Hírdetés

Bebizonyosodott, hogy az MSZP, a Jobbik és az LMP véglegesen elveszítette a választók bizalmát, azaz a közeljövőben a most megindult alapvető politikai átrendeződés ki fog teljesedni. Reményeim szerint nemzeti összefogással a Magyar Út megerősödik, és képes lesz mindkét szélsőbal-gyökerű párttömb megszorítására, majd leváltására. Ha mi nem tesszük, évtizedekig elhúzódhat az áldatlan állapot, ezért cselekednünk kell. Ehhez kívánok Nektek sok erőt, egészséget, és bizodalmat.

A Magyar Igazság és Élet Pártja mindehhez a szellemi, történelmi és szakrális hátteret képes nyújtani. Vállaljuk, és tovább visszük Csurka István örökségét, aki a nemzet legjobbjainak, Szabó Dezsőnek, Marschalkó Lajosnak, Prohászka Ottokárnak a szellemi hagyományát tartotta életben. Most mi vagyunk a fáklyavivők, a Történelmi Magyarország egyetlen jogörökösei, akik képesek majdan helyreállítani a jogfolytonosságot. Mindehhez a MIÉP tiszaeszlári igazsága immáron országos méretekben is támogatást és biztatást nyert a választóktól. Még többet, és még jobban kell dolgoznunk ahhoz, hogy álmaink valóra váljanak.

Harcra fel! Tartsunk ki!

Tiszaeszlár, 2019. május 27-én.

Bajtársi üdvözlettel:

Nagy Tibor
a MIÉP elnöke


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »