Michael Schumacher ismét útra kel

Michael Schumacher ismét útra kel

A felesége, Corinna 50. születésnapját ünneplik Mallorcán.

Nemrég kiderült, hogy Michael Schumacher a család tavaly vásárolt 30 millió eurós mallorcai villájában töltötte az év végi ünnepeket, sőt január elején a szigeten ünnepelte 50. születésnapját. A környékbeliek többször látták a gyermekeit a tengerparton, sőt, volt aki a ház teraszán látta a hétszeres Forma-1-es világbajnokot is pihenni.

Hírdetés

A német InTouch magazin szerint ismét utazni készül a család: március 3-án lesz az 50. születésnapja Corinna Schumachernek, és az ünnepség helyszíne ismét a mallorcai Andratx lesz. Ehhez újra szükség lesz arra a speciális betegszállító helikopterre, amely decemberben is Svájcból a spanyol szigetre vitte a 2013-as síbalesete óta a világtól elzártan lábadozó Schumachert.

Közben Jean Todt, a Ferrari korábbi csapatfőnöke a francia L’Equipe magazinnak Michael Schumacherrel ápolt barátságáról beszélt, de a pilótalegenda jelenlegi állapotáról ő sem, árult el részleteket. Mint mondta, a síbaleset óta még szorosabb lett a barátságuk, és úgy látja, a család és az orvosok is mindent megtesznek a gyógyulásáért.

A FIA elnöke arról is beszélt, hisz a pozitív fordulatban, hogy a barátja meggyógyulhat. „A remény mindig ott van, hogy a dolgok jobbá váljanak” – mondta Todt, aki azon kevesek közé tartozik, akik rendszeresen látogathatják Schumachert az otthonában.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »