Michael Schumacher családja végre megtöri a csendet az ismeretlen állapotú autóversenyzőről

Michael Schumacher családja végre megtöri a csendet az ismeretlen állapotú autóversenyzőről

Szeptember 15-én a Netflixen debütál a róla szóló személyes portréfilm.

Múlt hét pénteken a Netflix bejelentette, hogy náluk debütál a német autóversenyzőről, Michael Schumacherről szóló dokumentumfilm – írja a Hirado.

Ez lesz az első olyan produkció, mely a család támogatásával készült el a Formula–1 hétszeres világbajnokáról.

A Variety beszámolója szerint a filmben nem csak felesége, Corinna, és testvére, Ralph tűnik fel majd, de gyerekei, Gina és Mick is mesélnek édesapjukról.

Gina kedden a családból elsőként törte meg a csendet a film kapcsán, Instagram-oldalán posztolt az édesapjáról készülő portréról.

Hírdetés

Autóversenyző, sportikon, legenda – olvasható a bejegyzésében.

Rajtuk kívül megszólal még Jean Todt, Bernie Ecclestone, Sebastian Vettel, Mika Häkkinen, Damon Hill, Flavio Briatore, David Coulthard, Willi Weber, Luca di Montezemolo, Piero Ferrari és menedzsere, Sabine Kehm is.

Ez az igazán intim portré Michael Schumacherről meg fogja érinteni azon rajongókat, akik végigkövették a karrierjét, valamint bemutatja ikonikus személyiségét világszerte azoknak, akik nincsenek tisztában a sztár Formula-1-es sikereivel – nyilatkozott szűkszavúan a film rendezője, Kai Finke.

Michael Schumacher 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett és kómába került.

Állapotáról nem vagy csak alig tájékoztatják a nyilvánosságot, így csak sejteni lehet, hogy az autóversenyzőnek mennyire sikerült felépülnie a súlyos balesetből. Remélhetőleg a szeptember 15-én debütáló dokumentumfilmből betekintést kaphatunk a család jelenlegi életébe is, és a legendás autóversenyző állapotáról is nyilatkozik majd a család.

Tavasszal Jean Todt, a Nemzetközi Autósport Szövetség elnöke nyilatkozott Michaelről, aki rendszeresen látogatja: Nagyon gyakran látom Michaelt, havonta egy-két alkalommal. A válaszom még mindig ugyanaz: harcol. Gondját viselik és jó helyen van. Neki és a családjának is csak azt kívánhatjuk, hogy javuljanak a dolgok.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »