Miből élt Galambos Lajcsi?

A mulatós sztár sok mindenbe belefogott, de egyik vállalkozása se váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Adódik akkor a kérdés: hogyan tudta finanszírozni drága életvitelét a sztár?

Galambos Lajos cégügyei igen érdekesek, nem volt túl jó üzletember – írja mai cikkében a Népszabadság. A lap a cégnyilvántartás adataira hivatkozva jelzi, hogy a mulatós sztárnak a 1990 óta 17 vállalkozás volt, de ebből már 11 különböző okok (pl. felszámolás vagy a bíróság törölte) miatt elhalt. Azt nem lehet mondani, hogy Lajcsi ne kísérletezett volna. A haltenyésztésen át a vendéglátáson keresztül a sörfőzésig szinte mindenbe belefogott – ezekben a vállalkozásban egy közös volt, mindegyikben ugyanaz a három-négy ember fordult meg.

Hírdetés

Lajcsi – ismerősei szerint – mulatós műsorai háttérbe szorulása után fordult az ingatlanok irányába. A feleségéről elnevezett (és 2008-ban épült) Boglárka lakópark üresen álló lakásai a gazdasági válság idején nem voltak kelendőek, de Galambosék nem kértek a segítségből, és maguk akarták eladni a lakásokat. A zenész hírnevében bízva, személyesen reklámozta a lakóparkot. Mint a lap írja, Lajcsi „öt ingatlanos cége négy év alatt kevesebb mint 220 milliót forgalmazott, és pár milliós nyereséget termelt”.

Adódik akkor a kérdés: hogyan tudta finanszírozna drága életvitelét a sztár? Nem csak a rezsin spórolt, de vállalkozásai az elmúlt négy évben egymillió forintot fizettek a közös kasszába, ráadásul céghálója mögött egy Egyesült Arab Emirátusokban bejegyzett offshore társaság áll.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »