Miben jobb a Magyar Hajnal?

Másokkal szemben vezetőink családfája nyilvánosan megismerhető. Nem területi autonómiát kérünk, hanem Trianon teljes felszámolását követeljük, vagyis mindent vissza. Nem akarunk tárgyalni az uzsora államadósságról, felfüggesztjük a kifizetését. Kurucok vagyunk, nem labancok, ingyen és közpénzből is csak kurucokat nevelünk.

A földet nem szavakban védjük, hanem állami támogatásunk nagyságához mérten felvásároljuk az idegenek elől. Magánvillák helyett közösségi földtulajdonba fektetünk.

Nem szavaztuk meg a devizahitelezést, mint a parlamenti pártok minden frakciójában ülők! Betiltjuk, ha bizalmat kapunk.

Igenis van cigánybűnözés! Amit közrendvédelmi táborokkal, a halálbüntetés visszaállításával kezelnénk többek közt.

Igenis van zsidó gyarmatosítás. Vagy csak olasz maffia és ukrán bűnözés létezik?

Nem tiltjuk le a buziparádé elleni tüntetést, hanem élére állunk. Nem mondjuk azt magyarnak és kereszténynek álcázott képviselőkről, hogy magyarok.

Hírdetés

Nem alkalmazunk és jelölünk balliberális és cionista személyeket, nem költünk százmilliókat kamutanulmányokra, virágöntözésre, wellnes hétvégékre és nem finanszírozzuk közpénzből apukánk “szakértői munkáját”.

Csak a magyarok érdekeit képviseljük, a másoknak van elég érdekvédő szervezete! Nem akarjuk felülvizsgálni az uniós csalatkozási szerződést, hanem követeljük a kilépést.

Nem az iszlámot tartjuk az emberiség utolsó reményének, nem szövetkezünk közel-keleti cionista csatlósokkal és nem a törökelllenes rasszizmus miatt aggódunk.

Aggodalmunk tárgya kizárólag a magyar és fehér ember sorsa. Nem félünk kimondani a fehér büszkeséget és összefogást, természetes, hogy mindenki a maga népét támogassa. Nem fogadjuk el, hogy lehet büszke a cigány, a homokos, a hottentotta, csak mi nem. Nem határolódunk el cionista lapokban a nemzeti radikálisok keményvonalas rétegétől, a szurkolóktól, a görög bajtársaktól sem.

Keresztény, nemzeti és szociális!

Áttörünk!

Magyar Hajnal

Rövid program ITT

Forrás: magyarhajnalmozgalom.hu


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »