Mialatt mi a határsértőkkel küzdünk, a zsidók épp kirúgatnak egy tanítónőt, amiért portálunkat olvassa, és hitleres viccet oszt meg

Mialatt mi a határsértőkkel küzdünk, a zsidók épp kirúgatnak egy tanítónőt, amiért portálunkat olvassa, és hitleres viccet oszt meg

Nem taníthat tovább állami iskolában az a tanítónő, akiről a 444 azt írta kedden, hogy "náci tartalmakat és szövegeket" oszt meg a Facebookon. Balogék pedig azonnal ugrottak, hogy újra a "túlélők" kedvére tegyenek.

Közleményt adott ki az emberierőforrás-minisztérium köznevelési államtitkára arról a pesterzsébeti tanítónőről, akinek a meghurcolására a 444 nevű zsidó blog adta ki a vezényszót.

Az államtitkárság azt írja, hogy "megdöbbenve értesültek a tanítónő által a közösségi médiában és a tanítványai közt is terjesztett gyűlöletkeltő megnyilvánulásokról". Az államtitkárság utasítására a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ az üggyel kapcsolatban soron kívül vizsgálatot indított, amelynek eredményétől függően dönt a szankciókról – írják, és hozzáteszik, hogy amennyiben a cikkben szereplő állítások beigazolódnak, a tanár nem maradhat a Klik foglalkoztatottja, ám a munkavégzés alól már a vizsgálat idejére felmentik.

Azt is leszögezik, hogy "az államtitkárság elítél minden rasszista, antiszemita, gyűlölködő és bármely etnikai vagy vallási kisebbséggel szembeni agressziót" (a – még – többséget persze nyugodtan lehet gyalázni), akár az erre való verbális vagy írásos buzdítást, és fontosnak tartják, hogy "a pedagógusok megfelelő erkölcsi értékrenddel bírjanak, amelyet az oktatás-nevelés során mind a tanulók, mind pedig a szülők felé közvetítenek".

A zsidó blog délutáni frissítésében egyébként azt írta, hogy a tantónő "a súlyosabb posztokat már levette".

De ők persze előtte lementették, így mi is olvasóink elé tárhatjuk, miért rúgnak ki ma "Magyar"országon húsz év munkaviszony után egy magyar tanítónőt.

Hírdetés

(HVG korrigálva)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »