Mi történik most? Lehetséges ez?

Mi történik most? Lehetséges ez?

Ha mostanában nyitott szemmel jár a világban, bizonyára csak kapkodja a fejét. Éppen ezért szinte mindannyian feszültek vagyunk, vagy akár tehetetlenséget is érzünk – és ez jogos…

A KÉRDÉS: Mit tegyen, mi az a végtelenül egyszerű TUTI TIPP, amitől spontán kikapcsolhat, relaxálhat és végre ellazulhat? Most megosztjuk Önnel azt a TIPPET, amelyre rábólintott Vekerdy Tamástól kezdve Till Attilán keresztül több kiváló magyar közéleti személyiség is – bezárólag dr. Csernus Imréig…

Az ÜZENETÜK: Olvasás! Olvassa el a kedvenc könyvét! „Hagyja ki a világot úgy, ahogy van – a világ forgatagáért nem felelős! Viszont a saját lelki állapota a legfontosabb Önnek! Ha Ön olvas – lélekben megnyugszik, kikapcsol, belemerül  egy sajátos, egyszemélyes világba, ahol kellőképpen meghallhatja  a belső vezetőjét! Olvasás közben – rájön – talán a legegyszerűbb történetek szerzik majd Önnek a legnagyobb örömöt!”

Ezt pedig MOST a –  Családi Könyvklub  – ÜZENETE  Önnek: Most sem hagyjuk Önt cserben! Számíthat ránk! Válassza ki otthona kényelméből kedvenc könyveit! KATTINTSON, ISMERJE MEG: Top 200 TAVASZI ÚJDONSÁG! Nincs tolakodás! Kényelmesen válogathat a családjának a tavasz legjobb könyvújdonságaiból! TOP 200 tavaszi könyv-újdonság? Meglátja! …csettinteni fog: EZ IGEN! Jöjjön és gondtalanul gusztálja meg a legfrissebb tavaszi könyves termést! Most a legizgalmasabb könyvek közül választhatja ki Ön is a kedvenceit! Van a különleges gyűjteményünkben egy könyv, amely Önnek most biztosan FONTOS vagy KEDVES  lehet! EXKLUZÍV TAVASZI KÖNYV-válogatásunkkal szeretnénk segíteni Önnek, hogy az otthona kényelméből választhassa ki KEDVENC könyveit!

ISMERJE MEG KEDVENCEIT – KATTINTSON!

Hírdetés

+ 3 Szuperbónusz – Jár Önnek is!

+ 1 BÓNUSZ!  Bemutatom Önnek a + 1 Szuperbónusz  ajándékkönyvét!

Rendeljen bármilyen könyvet bármilyen mennyiségben – ez az AJÁNDÉK jár Önnek! ELFOGADJA?

Ha pedig rendelése eléri a 30 €-t – újabb + 1 ajándékkönyvvel lepjük meg Önt!

+ 1 BÓNUSZ! Maximális Garanciát vállalunk! Ha nem lesz elégedett – visszafizetjük a RENDELÉSE árát!

ELFOGADJA? Jó pihenést, sok-sok jó könyvet kíván Önnek Győry Attila a Családi Könyvklub vezetője UI: + Az Én TIPPEM: Ha úgy dönt, hogy kiválasztja kedvenc könyveit – foglalja le otthonában a kanapét! Olvasni fog – a legjobb helyen!


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »