Mi nem fogunk kicsik lenni!

…Nos, akkor én pedig mondom, hogy most mi lesz: Holnap levelet írok az összes, Magyarországon benzinkutat üzemeltető cégnek, kérem, hogy ne tegyék lehetővé az antimagyar csoport matricájának árusítását. Az a cég, amely mégis megteszi, számíthat arra, hogy a benzinkútjainak bejáratait a Mi Hazánk aktivistái demonstrációs jelleggel el fogják torlaszolni, a matricákat pedig elégetjük…

Van egy most éppen Berlinben élő, 2015-ben még a Keleti pályaudvaron törvénytelenül betörő afgánokat és arabokat pátyolgató magyar nevű, de antimagyar csúszómászó, aki a csapatával azért indított nemzetközi kampányt, hogy beszüntessék a Trianon előtti Magyarország térképét ábrázoló autós matricák használatát, mert ez nagyon zavarja szegényt.

Az akciónak természetesen az antimagyarok nagyon örülnek, a 444.hu és a vezető szlovák lap (Sme) máris örömtüzeket gyújtottak. Jön a pénz is a csapathoz, és már be is jelentették, hogy országszerte benzinkutakon szeretnék árusítani a csonka-Magyarországot ábrázoló autós matricákat, hogy kiszorítsák a történelmi Magyarországot; mert az mégsem járja, hogy ezek a rohadék magyarok büszkék és öntudatosak akarnak lenni.

Legyenek inkább kismagyarok, ahogy ez a sejthalmaz mondja („merjünk kicsik lenni” – ismerős?).

Hírdetés

Nos, akkor én pedig mondom, hogy most mi lesz: Levelet írok az összes, Magyarországon benzinkutat üzemeltető cégnek, kérem, hogy ne tegyék lehetővé az antimagyar csoport matricájának árusítását. Az a cég, amely mégis megteszi, számíthat arra, hogy a benzinkútjainak bejáratait a Mi Hazánk aktivistái demonstrációs jelleggel el fogják torlaszolni, a matricákat pedig elégetjük.

Egyúttal bejelentem, hogy ellenkampányt indítunk: a Mi Hazánk aktivistái történelmi Magyarországot ábrázoló matricákat fognak országszerte ingyen osztogatni az autósoknak, „Minden magyar felelős minden magyarért” felirattal.

Ami pedig a szlovákok érzékenységét illeti: Ha Magyarországon az elmúlt 3 évtizedben egyetlen igazán tökös magyar kormány lett volna, akkor most nem használhatnák az állami címerüket sem, amelyet Szlovákia egyszerűen Magyarországtól elbitorolt. Görögország a Jugoszlávia szétesése után létrejött Macedóniát minden nemzetközi fórumon megtámadta és akadályozta csupán azért, mert az új állam egy görög tartomány régi, hagyományos nevét viseli.

Jobb lesz tehát, ha Szlovákia ebben a kérdésben inkább hallgat, s hagyja, hogy ezt az ügyet a magyarországi antimagyarokkal házon belül rendezzük.

Toroczkai László – facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »