Mi kiállunk népünkért és miniszterelnökünkért, Orbán Viktorért – hűségesküt tett az országos fővajda

Mi kiállunk népünkért és miniszterelnökünkért, Orbán Viktorért – hűségesküt tett az országos fővajda

Igazán nem szeretnénk beleszólni a miniszterelnök eredetét kutató vitákba, hiszen valójában csak a zsidó származásáról tudunk biztosat – ugyanis erről ő maga nyilatkozott egy francia lapnak -, és nem is szép dolog a származása miatt támadni, mint ahogy azt a "Főkert" is nyilatkozta nemrég, de azért mégiscsak figyelemre méltó az a testvéri támogatás, melyről Kállai Csaba, a cigányok országos fővajdája biztosította Orbán Viktort a napokban.

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a leginkább a siófoki cigánybűnöző-felvonulás vezetéséről hírhedté vált fővajda közleményét. Nem kamu, mint egyes történelminek beállított események, melyeknek hitelességet csak a törvény tud biztosítani, az Országos Sajtószolgálat (MTI-OS) is megjelentette október 19-i dátummal. Akkor lássuk az "assziminációs" problémát:

A cigányság elég rég óta itt él ebben a közös országban. Sosem fogtunk fegyvert sem népünk, sem országunk ellen. Nem is fogtunk nem is fogunk. Országunkat, hazánkat közösen szeretnénk megvédeni azon emberektől, akik a későbbiekben helyünket, otthonunkat elfoglalnák. Mi kiállunk a népünkért, országunkért és miniszterelnökünkért Orbán Viktorért.
Nem tudjuk, hogy mi történt, amiért megismétlődött a népvándorlás, özönlenek az országba a migránsok, akik sajnos egyre agresszívabbak a hatóságokkal és az itt élő emberekkel szemben.
Ezeket a bevándorlókat integrálni szeretnék.
Csak annyi lenne a kérdésem, ha őket integrálni akarják Magyarországon, akkor az hogy van, hogy mi cigányok, akik már 700 éve itt élünk, többségünk nem integrálódott, nem assziminálódott.
Mi keresztények voltunk, vagyunk és keresztények is maradunk. Nem akarunk muzulmánok lenni.
Mi a cigányság és a vajdák kitartunk országunk miniszterelnöke Orbán Viktor mellett.

2015.10.14.

Kállai Csaba
elnök

Kiadó: Vajdák a Romákért Alapítvány

Kállai Csaba újszászi "vállalkozót" látványos ceremónia keretében az FTC népligeti kézilabdacsarnokában avatták a magyar cigányok országos vajdájává 2006-ban – írja összefoglalójában a Sztárklikk. Az avatásról beszámoló hirado.hu-nak nyilatkozva Rostás-Farkas György, József Attila-díjas író, az esemény házigazdája elmondta, hogy Kállai Csabát már a születésétől fogva csodagyerekként tartották számon, mert burokban és két foggal született és a cigány babona szerint az így világra jött gyermek egész életében szerencsés lesz.

Hírdetés

Kállai felavatása megosztotta a cigányságot, több dunántúli vajda tiltakozása mellett az Országos Cigány Önkormányzat is elhatárolódott tőle. Kövesi Vilmos elnökhelyettes az MTI-nek elmondta: "A roma társadalom többsége a televízióból értesült az önjelölt cigányvajdáról, s felháborító, hogy az egész cigányságot akarja képviselni egy önjelölt, a cigányság támogatottságát nem élvező vállalkozó" Hozzátette: "követeljük, hogy Kállai Csaba azonnal kérjen bocsánatot a magyarországi cigányságtól, mert megalázó és szégyenteljes viselkedésével nevetségessé tette az egész roma társadalmat Európa szemében".

Kállai Csaba többször került a média kereszttüzébe, többek között azután is, hogy 2008 nyarán ő haladt a siófoki cigánybűnöző-felvonulás élén, amelynek célja a siófoki parti sétány vendéglátósainak megfélemlítése volt. Kállai Csaba később arról számolt be, hogy megbánta a részvételt, amire csak azért került sor, mert úgy tudta: ez a demonstráció is egy helyi konfliktus feloldását szolgálja.

Nos, az illetékesek bizonyára köszönik a testvéri támogatást.

(Kuruc.info)

Sikkasztásért ítélték el a fővajdát – visszaeső, mégis csak felfüggesztettet kapott

Erdélyi királyuk lett a magyarországi cigányoknak – az országos fővajda behódolt Dorin Cioabának

Éhséglázadásról és pártalapításról ötleteltek két zsíros falat között a cigányvajdák találkozóján

Világraszóló romalagzit rendez fiának az adócsaló cigányvajda

Fel akarja magát húzni? Nézze meg a fő-cigányvajdát!

Fővajda: ha kell, az életünk árán is itt maradunk

Országos cigányvajda: szánalmas Siófok-hazudozás és "büntetés"-fogadkozás

A CKÖ-elnök és Freud: "Kitaszítjuk magunk közül azokat, akik becsületesen, tisztességesen élnek…."


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »