Mi Hazánk: Vigyázni kell a szcientológusok drogprevenciójával

Mi Hazánk: Vigyázni kell a szcientológusok drogprevenciójával

A szcientológusok álságos drogprevenciós ténykedésére hívta fel a figyelmet a Mi Hazánk. A Szcientológiai Egyház központja előtt Lantos János kijelentette, a szcientológusok megtévesztő tevékenysége veszélyeket rejt magában.

Nyílt titok, hogy különböző, általuk drogrehabilitációsnak nevezett kezelésekkel hatalmas összegeket, akár milliókat gombolnak le a gyanútlan, drogfüggésből gyógyulni vágyóktól. Orvosi felügyelet nélkül naponta több órán át szaunáztatják őket, mely még egy egészséges szervezetet is megviselne, nemhogy egy beteg emberét – közölte a párt drogprevenciós kabinetének elnöke.

Lantos János hangsúlyozta, külföldön ez az eljárás már több halálos áldozatot is szedett, ezért a sarlatánságon túl ez kimeríti a veszélyeztetés kategóriáját. A szolgáltatást a mai napig ajánlja a magyarországi szcientológusok honlapja.

Hírdetés

A kabinet határozott álláspontja, hogy az illetékeseknek meg kell vizsgálnia annak a jogi lehetőségét, hogy ez a szekta ne működhessen tovább vallási egyesületként bejegyezve, az édeskevés, hogy 2011 óta már nincsenek egyházként számon tartva.

A párt kiemeli: Németországban, Oroszországban vagy Görögországban jóval erélyesebben léptek fel ellenük, szorgalmazzák ezt a gyakorlatot hazánkban is. A végső cél ugyanis szerintük, hogy “illegálisnak nyilvánítsák ezen szekta működését”.

The post Mi Hazánk: Vigyázni kell a szcientológusok drogprevenciójával appeared first on HUNHÍR.info.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »