Mi Hazánk: nemzeti zöld pártra van szükség, hogy ne a Thunberget felhasználó …

Mi Hazánk: nemzeti zöld pártra van szükség, hogy ne a Thunberget felhasználó életellenesek képviseljék az ügyet.

A reális zöldek támogatják a MI HAZÁNK kezdeményezését: Nemzeti Zöld Pártra van szükség!

A mi hazánk legnagyobb kártevői 35 éve a zöld mezbe bújt Duna –Kör, a dumakör emlőin szocializálódott zöld szervezetek.

Budapesten a tanítási időben klímasztrájkolók a Duna mozgalmak utódai, okítóik, természettudományos ismerete hiányos.

1989-ben a Duna – kör az igazság bajnokaként lépett fel a tudomány/a vizesekkel szemben, a kerek asztal legitim országgyűlést tartotta sakkban.

Hírdetés

„NEM KELL ERŐMŰ!” (Duna – Kör, 1989) Tervező Intézet válasza a Duna Kör jelmondatára 1989-ben:

„Egy kedvező gazdasági átalakulás csak abban az esetben eredményez radikális változást, ha ez párosul egy jó energetikai koncepcióval, melyben az energetika átgondolt fejlesztésével és kellő rugalmassággal támogatja a termelés és felhasználás célszerű alakulását.” (ERŐTERV, A villamosenergia – rendszer fejlesztési koncepcióját megalapozó háttéranyag, 1989. március)

Az 1984-ben megalakult Duna – Kör rövid időn belül alternatív Nobel díjban részesült. Valójában a Júdás pénz Duna – Körnek való utalását a pártállami adminisztráció megakadályozta, a Júdás pénz Duna- Kör tagok egyéni deviza számlájára érkezett.

Az adományozást a norvégok számára az tette kifizetődővé, hogy mi ne a rendelkezésünkre álló vízenergiából, hanem gázból termeljünk meg a villanyunkat. A norvégokat követően a hazai civil társadalom nemzeti érdekeinkkel szembeni befolyásolása folytatódott a Soros Alapítvány és az Egyesült Államok kongresszusa támogatását élvező REC Regionális Környezetvédelmi Központ révén. Nemcsak vízből, hanem atomból sem kell nekünk a villany elvet elfogadó civil szervezetek a támogatás kedvezményesei lettek.

https://kuruc.info/r/6/203152/


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »