Mi Hazánk: LMBTQ-propaganda zajlik a Magyar Nemzeti Múzeumban

Törvénymódosítást kezdeményez és a kultúráért felelős miniszterhez fordul a Mi Hazánk Mozgalom, mert az ellenzéki párt álláspontja szerint LMBTQ-propaganda folyik a Magyar Nemzeti Múzeumban – közölte Dúró Dóra elnökhelyettes pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

A politikus kifogásolta, hogy "a nemzetközi sajtófotó-kiállítás keretében a tavalyi év legfontosabb történéseként állítják be" az "LMBTQ+-kisebbség elleni erőszakot", illetve az egyik bemutatott sorozat egy "meleg" idősotthonban megvalósult tehetségkutató és szépségversenyről szól, ahol "a születési nem megváltoztatásának ízléstelen propagandája is megjelent".

Hírdetés

Dúró Dóra elmondta: azt indítványozzák, hogy a jövőben az állam által fenntartott vagy támogatott kulturális intézményekre is vonatkozzanak a gyermekvédelmi törvény azon passzusai, amelyek a 18 éves kornál fiatalabbakat hivatottak megvédeni az ilyen tartalmaktól.

Ismét nyilvánvalóvá vált a kormány farizeus, álszent politikája, hiszen nemcsak arról van szó, hogy nem tiltotta meg a kulturális intézményeknek az LMBTQ-propagandát, hanem arról is, hogy a nemzeti múzeum élére olyan embert, nevezetesen L. Simon László korábbi államtitkárt neveztek ki, akinek a vezetésével ez zavartalanul folyhat a valamikor értékesebb napokat megélt intézményben – fogalmazott Dúró Dóra.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »