Mi Hazánk: a bankszektor kiszolgálása helyett végleges megoldást kell találni a devizacsalásra – már Szlovénia is lép

Sorra oldják meg az országok kormányai a devizahitelesek problémáját. A lengyelek, a románok, legutóbb pedig a szlovén törvényhozás határozott, hogy a bankokat kötelezhetik több százmillió euró összeg visszafizetésére. Ezt az összeget visszamenőlegesen, 2004-től kell megfizetni a bankoknak. Nemcsak visszafizetési kötelezettséget állapít meg a javaslat, hanem büntetéseket és a banki működési engedély megvonását is kilátásba helyezi – írja közleményében dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusa, a párt országgyűlési képviselőjelöltje. Alább a folytatás.

Vajon mit várhatunk Magyarországon, ebben a maffiahálózatban működő banki és végrehajtói rendszerben? Itt ugyanis mindenkinek ahhoz fűződik inkább érdeke, hogy ne valósuljon meg konkrét és végleges megoldás. A kormánynak és a balliberális szivárványkoalíciónak is, mivel az ő programjuk sem más, mint a bankszektor kiszolgálása. A népnyúzó végrehajtók, a kizsákmányoló bankok, a követeléskezelők, közjegyzők mind érdekeltek a nemzet sanyargatásában, amihez a rendszerváltás óta asszisztálnak a kormányok!

Hírdetés

A Mi Hazánk viszont az uzsoraterror összes haszonélvezőjét el fogja számoltatni és a devizaügyek teljes átvilágítását követeli. Izlandi példát követve számoltatnánk el a banki vezetőket és a bankokat, a kártalanítást pedig a csalás résztvevőivel fizettetnénk meg. A párt megoldásként egy teljes és átfogó kártalanítást fog kezdeményezni, mivel ehhez politikai akarat szükséges csupán. Ennek megalkotásáig a végrehajtásokat és a kilakoltatásokat is felfüggesztenénk. A kártalanítás így sem lehet teljeskörű, pusztán anyagi, mivel rengeteg honfitársunk rohant a halálba a csalás következtében.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »