Meztelenül ült hímringyója mellett, majd elgázolta az őt igazoltatni akaró rendőrnőt az izraeli sportvezető

Meztelenül ült hímringyója mellett, majd elgázolta az őt igazoltatni akaró rendőrnőt az izraeli sportvezető

Meztelenül ült a kocsijában egy kiskorú hímringyó mellett a Há-Poél Petáh-Tikvá első osztályú izraeli labdarúgócsapat klubigazgatója, a rendőrség igazoltatni akarta, ám az okmányok bemutatása helyett elgázolt egy rendőrnőt. A hímringyó kiugrott az autóból és elmenekült, míg a meztelen sportvezető elhajtott a helyszínről. A bíróság ma öt nappal meghosszabbította a köcsög előzetes letartóztatását – közli a Válláh!Hádásot hírportál.

Ofer Cábári (54), a Há-Poél Petáh-Tikvá elsőosztályú izraeli labdarúgócsapat igazgatója tegnap este kiskorú hímringyóval ült az autójában meztelenül, amikor az Izraeli Rendőrség forgalom-ellenőrző járőre felfigyelt rá. Bát-Jám város bejáratánál a rendőrök kiszúrták a meztelenül vezető köcsögöt, megállították, majd szerették volna igazoltatni. A sportvezető azonban azt kérte, hogy előbb hadd öltözzön föl. A hímringyó elmenekült a helyszínről, míg a ferde hajlamú az okmányok bemutatása helyett szándékosan nekihajtott a 19 esztendős Noj Zejtun forgalmi rendőrnőnek, aki járőrtársával együtt sérülten is a menekülő férfi autójára lőtt, ám csak a karosszériát találták el.

Hírdetés

A Dél-Izrael felé menekülő köcsögöt a rendőrség jó két óra múlva elfogta és letartóztatta. Kihallgatása folyamán azt állította, hogy egyáltalán nem ferde hajlamú, hiszen felesége és gyermekei vannak, ám arra a kérdésre nem tudott választ adni, hogy miért ült autójában meztelenül egy fiatal korú fiú mellett. A kihallgatás és a ma délelőtti bírósági előállítás során az események sorrendje is megváltozott, miután a köcsög azt állította, hogy előbb a rendőrök rálőttek, mire ő az életét mentve gázolta el a rendőrnőt, akit közepes természetű sérülésekkel szállítottak kórházba.

A különböző izraeli jog- és köcsögvédő szervezetek persze máris erélyesen tiltakoznak, amiért a rendőrség letartóztatta az ismert sportvezetőt. A rendőrség viszont azt állítja, hogy nem azért tartóztatták le, mert meztelenül ült az autójában (egy hímringyó mellett – J. K.), hanem azért, mert az igazoltatást elkerülvén elgázolta a rendőrnőt, majd elmenekült a helyszínről.

Júszef el-Kudszi – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »