Meztelen nőt bilincselt meg otthonában a rendőr

Meztelen nőt bilincselt meg otthonában a rendőr

A zuhany alatt volt épp a nő, mikor az arizonai rendőr behatolt otthonába. Utóbbi le is akarta tartóztatni őt, miközben még mindig csak egy szál törölközőt tekert maga köré.

Meztelen nőt bilincselt meg egy arizonai rendőr az otthonában – számolt be róla a Daily News. A férfi ezt a nő lánya előtt tette, aki a történtekről felvételt is készített. Az ok nélkül letartóztatni szándékozott nő most pert indított az arizonai Chandler ellen a történtek miatt.

A kiérkező rendőr, Doug Rose a meztelen, zokogó Esmeralda Rossit lánya előtt vonta felelősségre, és tájékoztatta arról, hogy őrizetbe veszi. Eközben ugyanakkor a háztulajdonos ellen nem folyt eljárás, egy vizsgálat pedig feltárta azt is, hogy Rose törvénytelen módon jutott be a nő otthonába. A rendőr a történtek után nyugdíjba vonult.

Rossi az eset kapcsán arról számolt be: a férfi bántalmazta őt, miközben próbált egy törölközőt csavarni maga köré. „Tehetetlennek éreztem magam, bántalmazottnak, és őszintén szólva molesztálva is” – fejtette ki a nő az ABC15-nek.

„Nem érdekel, hogy ez az ön háza”

A rendőrök egy, a nő és a tőle elhidegült férje közti vitáról szóló bejelentés miatt érkeztek ki a házhoz. Mikor bekopogtattak, az anya épp a zuhany alatt volt, és a lánya szólt neki, hogy rendőrök állnak odakinn. A fürdőszobából kilépve aztán szembetalálta magát Rose-zal és rendőrtársával, akik egyből elkezdték kikérdezni őt. A hatóságiak egyre agresszívebbé váltak, a nő pedig megkérdezte, kihozhatná-e a telefonját, hogy felvegye a beszélgetést. Meg is fordult, és indult volna, de a rendőr hátulról elkapta, felszólítván, hogy „álljon meg vagy letartóztatom”. Ekkortól vette fel a történteket a nő és a lánya is.

Hírdetés

A nő zokogott és könyörgött, hogy ne fogdossa őt, mire a rendőr csak annyit kérdezett: „egyáltalán nincs magán semmilyen ruha?” „A zuhany alól jöttem. Mi baja van magának?” – válaszolta Rossi.

„Felejtse el ezt a hozzáállást rendőrökkel szemben, mert mi nem játszadozunk. Nem érdekel, hogy ez az ön háza” – mondta a nőnek Rossi ezek után.

Nem is tartóztatták le végül

A rendőrök a végén anélkül távoztak, hogy valójában letartóztatták volna Rossit. A vizsgálatok feltárták, hogy ezen túlmenően illegálisan hatoltak be a lakásba is, és nem dokumentálták megfelelően a történteket sem. Így nem jelentették sem azt, hogy a nő meztelen volt, sem, hogy a lakásban megpróbálták volna letartóztatni.

Az ABC15 szerint Rose testkameráján nem is volt felvétel arról, hogy riasztották volna a házhoz. A férfi társa a történtek után felvette a kapcsolatot felettesével, hogy Rose akciójáról tájékozódjon. A vizsgálat szerint a második rendőr nem követett el szabálytalanságot.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »