Mészöly Kálmán is elvesztette lakását

A “Szőke Szikla” és hitvese, a korábbi válogatott röplabdázó, Bardi Gyöngyi a 12. kerületi Virányos úton lévő lakásában élt. Eddig. Bankhitelük volt, nem tudták fizetni, el kellett hagyják otthonukat.

Mészöly Kálmánnak az öröm mellett – megjelent az életrajzi könyve – bánata is akadt mostanában. Ugyanis a ház előtt, amelyben a 100 négyzetméteres lakása áll, nemrég egy teherautó fékezett. Mészölyék költözködtek, mivel ahogy a fullank.com beszámolt róla Mészölyék nem tudták fizetni a svájci frank alapú hitelüket. 73 évesen ezt megérni… Szomorú.

Jó nagy teherautó álldogált néhány napja a XII. kerületi Virányos út 30–as szám előtt. Bútorokat pakoltak éppen. A kocsi mellett egy valamikor daliás, világverő futballista: Mészöly Kálmán. Az egyik arra járó ismerős talán viccesen kérdezte, hogy Kálmán, csak nem költözködnek. Költözködtek.

Hírdetés

Mészöly Kálmán, ahogy elmondta, nem tudták tovább fizetni a svájci frank alapú hitelt, más lakás után kellett nézniük. Nagyon szomorúan és megtörten hagyta el a Virányos úti szép, több mint száz négyzetméteres lakást, ami úgy látszik, neki sem hozott szerencsét. Előtte ugyanis lakott ugyanott Dávid Ibolya is.

Mészöly 2003 körül lépett be a Fideszbe és kampányban szinte minden hétvégén ment és segített politikai családjának, akik most egyetlen döntéssel cserbenhagyták.

A borsonline.hu érdeklődését a Szőke Szikla udvariasan elhárította, mondván: “Ne haragudjon, eddig sem érdekelt senkit, hogy mi van velünk, hogyan küzdünk minden áldott nap, most se foglalkozzanak velünk! Nagyon kedvesek, hogy együtt éreznek velünk, de már nem tehetünk semmit. Túl vagyunk rajta, sínen vagyunk.”

Sport24, Fullánk.hu, Civilkontroll.com


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »