Mészáros magánbiztosítóját ajánlgatják az állami egészségüggyel elégedetleneknek

Mészáros Lőrinc biztosítóján keresztül kínálnak magánegészségügyi szolgáltatásokat, ami azért különösen érdekes, mivel az MVM (Magyar Villamos Művek) 100 százalékban állami tulajdonú – írja a Válaszonline.

A lap szerint ügynökök telefonon keresztül kínálják a Mészáros tulajdonában lévő CIG Pannónia biztosításait az állami egészségüggyel kapcsolatos elégedetlenségre alapozva, az állam hálózatát használva. A mindössze napi 30-120 forintért kínált gyors egészségügyi szolgáltatás díját a gáz- vagy a villanyszámlával lehet befizetni. Mint az kiderült, Mészárosék csak a biztosítást nyújtják, a szolgáltatást magát egy amerikai központú multinacionális cég magyar leányvállalata, a Teladoc Hungary Kft. adja, nemcsak az MVM–CIG Pannóniáéknak, hanem több másik hazai biztosítótársaságnak is – számol be róla a lap.

Hírdetés

Az MVM honlapján is ott van már a biztosítás több csomagba rendezve. Nagyjából olyan, mint a többi hazai magán-egészségbiztosítás: azt kínálja, amiben a magyar állami egészségügy gyenge, vagyis gyorsaságot és egy telefonon bármikor elérhető dokit, aki felméri a tünetek alapján, mekkora a baj, és elküldi a magánbiztosítottat a megfelelő magánszolgáltatóhoz.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »