Mészáros Lőrinc megvette az Echo TV-t, de nyugalom, meglepő módon fideszes marad!

Mészáros Lőrinc megvette az Echo TV-t, de nyugalom, meglepő módon fideszes marad!

Saját újságának, a Magyar Hírlapnak adott interjújában jelentette be Széles Gábor, hogy eladta az Echo TV-t. Aggodalomra semmi ok, a vevő Mészáros Lőrinc, a csatorna fideszesebb lesz a fideszesnél is.

Az ufószakértő vállalkozó elmondta: tegnap délelőtt írták alá az adásvételi szerződést a felcsúti polgármesterrel. Ezt több hónapos tárgyalás előzte meg. Széles elárulta: csak olyan vevő jöhetett számításba, akinek hasonló az értékrendje mint neki és félszavakból is értik egymást. 

 
“Egyértelműen pozitív a róla kialakult véleményem, korrekt és szerény embernek tartom”

– mutatta be a milliárdos, villás, jachtos, földbirtokos gázszerelő polgármestert Széles.

Egyben mindenkit megnyugtatott: a csatorna nemhogy jobboldali, hanem a Fidesz-KDNP szellemiségének megfelelő, a kormányhoz legközelebb álló lesz. Azért fogalmaz így, magyarázza, mert nem nagyon érti már, hogy a Jobbik melyik oldalon áll.

A Magyar Hírlap viszont marad Széles Gáboré. A vállalkozó azt is elárulta, büszke az újságra, ami mára a legnagyobb példányszámú politikai napilappá nőtte ki magát.

Ez egyébként valószínűleg nem igaz, mert bár a lap egy ideje titkolja a példányszámát, már két éve is csak 7600 példány fogyott belőle. Egy helyet azért biztosan feljebb léptek a ranglétrán: ehhez csak annyi kellett, hogy az új Echo TV-tulaj megvásárolja és megszüntesse a Népszabadságot. Szép teljesítmény ez a hírlaposoktól, ők legalább megmaradtak!


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »