Mészáros Lőrinc elmondta, hogy kié az adriai villa

Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere a Hvg.hu kérdésére írásban árulta el, hogy miért nem írta bele a horvát tengerparti villát a vagyonnyilatkozatába.

A településvezető szerint azért nincs benne a villa a vagyonnyilatkozatban, mert az valójában egy cégé, aminek ő csak résztulajdonosa, és ezt a tulajdont fel is tüntette.

A portálnak küldött rövid válaszban azt írták: „Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester vagyonnyilatkozata pontos és szabályos. Bizonyos televíziós híradásokban és honlapokon megnevezett horvátországi villa Mészáros Lőrincnek nem a személyes vagyona, hanem egy cég tulajdonában áll, amelyben polgármester úrnak tulajdonrésze van. Az említett cég és az abban való tulajdonrésze pedig szerepel a polgármester úr vagyonbevallásában”.

Múlt héten a Zadarski.hr horvát lap arról számolt be, hogy Ivan Rakitic, a Barcelona sztárja a családjával nyaralni érkezett egy Zadartól nem messze lévő tengerparti házba. Beszámolójuk szerint a focista az eszéki klub, vagyis az NK Osijek tulajdonosának, azaz Mészáros Lőrincnek a villájában tölti a szabadságát.

Ám nem örülhetett sokáig a pihenőnapoknak a horvát válogatott alapembere, mert péntek kora délután hat huligán kövekkel kezdte el dobálni a Villa Maria luxusnyaralót, több ablakot is betörve. Rakiticék éppen a nyaralóban voltak, ám a történtek miatt azonnal elmenekültek a szigetről motorcsónakkal


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »