Mert Magyarország a Magyaroké!!!

Meg fogjuk védeni Magyarországot a bevándorlóktól és előbb vagy utóbb, de ki fogjuk söpörni a hazaárulókat is az országból! Ne feledjük nekünk a mostani aktívkorú generációnak kell újraéleszteni azt a nemzeti összefogást, amelyet az elmúlt évtizedekben tudatosan és módszeresen szétromboltak.

Magyar Menedék - Badiny

Bár nem tisztem, de szeretném megnyugtatni azokat az ismerőseimet, akikben a népszavazás „eredménytelensége” rossz érzéseket ébresztett, hogy tegnap vált egyértelművé a Magyar társadalom végre egységes álláspontot képvisel pártállástól függetlenül egy adott kérdésben.
Október 2-án, egy eddig soha nem látott társadalmi akarat mondta azt, (attól függetlenül, hogy a kérdés nem is arról szólt) hogy nem akar bevándorlókat az országba.

Innen kezdve az aktuális kormány nem kétharmaddal, hanem gyakorlatilag száz százalékos támogatással és elvárással köteles megvédeni Magyarországot a bevándorlóktól!
Egy olyan kérdésben formált több, mint három millió ember egységes véleményt, amelyet igazából a saját bőrén még soha nem tapasztalt meg.
Ebben a mondhatni agyonmanipulált fogyasztói társadalomban, ez az eredmény a mindenkori rendszerváltás óta történt szavazásokat, választásokat toronymagasan felülmúlja.
Teljesen mindegy, hogy melyik párt milyen oldalról magyarázza az eredményt és teljesen mindegy, hogy Brüsszelből, hogyan értékelik azt!

Meg fogjuk védeni Magyarországot a bevándorlóktól és előbb vagy utóbb, de ki fogjuk söpörni a hazaárulókat is az országból!

Hírdetés

Ne feledjük nekünk a mostani aktívkorú generációnak kell újraéleszteni azt a nemzeti összefogást, amelyet az elmúlt évtizedekben tudatosan és módszeresen szétromboltak.
Tegnap egy újabb és nem is kis határozott lépést tettünk meg ebbe az irányba!

Közép Európa és annak központjában a Kárpát-medence lesz az a terület, amely az előttünk álló világméretű katarzis közepette a túlélés az értékmegőrzés, majd a megújulás bölcsője lesz!

Megfogjuk védeni azt, ami évezredek óta a miénk!

Mert Magyarország a Magyaroké!!!

László Attila – MÖM


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »