Mert a vezetőjük egy olyan ember…

Mert a vezetőjük egy olyan ember…

Mert mi magyarok végre fölemelhetjük a fejünket. Nemcsak tudjuk, akarjuk irányítani a hazánk és benne a családunk, utódaink jövendő sorsát, de Orbán Viktor személyében olyan vezetőnk van, aki képes erre.

A történelmi személyiségek jelentőségét régóta tudjuk, és a tények bizonyítják, hogy miniszterelnökünk rendkívüli történelmi személyiség – akár elismeri az ellenzék, akár nem. Úgy látom tanultunk a vesztett háborúk, a bukott forradalmak és szabadságharcok leckéiből. Trianon és a kommunizmus brutális, álságos, elképesztő problémáiból megtanultunk sok mindent, most rajtunk a sor! Most nem kell életünket, vérünket áldozni, hanem május 26-án képviselőket kell választani az Európai Unió Parlamentjébe.

Olyan embereket, akik a magyar nemzetet, a hazánk érdekeit képviselik! Ezt eddig csak a Fidesz-KDNP képviselői tették, mindig kiálltak mellettünk, nem pedig szankciókat kértek és szavaztak meg Magyarország ellen! Azért (is) szavazok a Fidesz-KDNP listára, mert nekem is Magyarország az első! Nem egy ködös, vörös lázálomban kiagyalt balos nemzetközi egyesült Európa, s nem egy opportunizmusból és a virágozzék minden virág multi-kulturális káosza, ahol a zavarosban halászók lusta, embercsempész és romlott Európája győz.

Az ellenzékiek szokás szerint a magyar ügyeink ellen folytatnak kampányt. Legutóbb az olimpia miatt támadtak ránk, mint a 2004. december 05-ei kettős állampolgárság megadásáért tartott népszavazás előtt (is)! Céljuk az volt és maradt azóta is, hogy magyart a magyar ellen uszítsanak. Jelenleg is ez történik.

Az újkori népvándorlás, az illegális migráció idején az erőszakkal betörő, fenyegetődző idegeneket fogadjuk be, magyar testvéreinket pedig taszítsuk el?! Hihetünk-e azoknak, akik 1956 ötvenedik évfordulóján ránk vezényelték a rendőr-rohamot? És ha feljön megint a kérdés, hogy az ellenzék a „mit kapunk” szavakat ismétli, akkor kérdezzünk vissza: mit kaptatok 2008-ig? Trükkök százait, s azt, hogy hazudtak reggel, éjjel, este… gyáván és önös érdekből átértelmezték a múltunkat, meghamisítják a jelent is – „a bevándorlás egy álprobléma”. Valójában az ellenzék mondandója summázva az, hogy „legfőbb feladat, el kell zavarni az Orbán kormányt”.

Mi ez, ha nem Orbán-fóbia? A médiákban nyilatkozó ellenzékiek, különösen a szocik folyamatosan azt sulykolják, hogy ők tudják, mit kell tenni a magyar népért, Magyarország felemelkedéséért. De amíg hatalmon voltak, miért nem tudták?

Hírdetés

Miért nem a magyarok érdekében cselekedtek? Miért csak ártottak a magyaroknak? Miért vitték Magyarországot a csőd, a szakadék szélére? Miért szavaztak meg szankciókat ellenünk? Hiába öltöznek más és más pártgöncökbe, maradnak azok, akik mindig is voltak – hazaárulók, elődeikkel együtt Magyarország sírásói!

Azért szavazok a Fidesz-KDNP jelöltjeire, mert látom, hogy alig tíz év alatt hová fejlődött az ország. Ez a kormány kifizette az IMF hitelt és egyéb adósságokat, közben bölcsődék, óvodák, iskolák, kórházak, szakrendelők, sportlétesítmények, vasúti pályák, hidak, terek és utak épültek, az államcsőd szélére kormányzott gazdaságot virágzó növekedésbe vezették. Megvédték/megvédik hazánkat az illegálisan betörőktől, nem kell rettegnünk a terrortámadásoktól, nálunk nem gyilkoltak le több száz ártatlan embert.

Mindezzel bizonyítják, hogy nekik Magyarország az első!

Ami pedig az európai szintű politikát illeti: mint ismeretes, nekünk van alternatív javaslatunk a bevándorlás megfékezésére is. Az iszlamizáció helyett keresztény erkölcseink vállalása. A bevándorlás finanszírozása helyett a magyar családok segítése! Nem akarunk mi kilépni az EU-ból, de azt sem hagyjuk, hogy átlépjenek rajtunk azok, akiknek semmi se szent! Összefoglalva: azért szavazok a Fidesz-KDNP jelöltjeinek listájára, mert a vezetőjük egy olyan ember, aki erőt, hitet, biztonságot ad, akinek az értékrendjével egyetértek, akiben bízhatunk, aki mindig kiállt a magyar nemzetért, aki megfontoltan cselekszik, aki felkészült, akinek van jövőképe, tehetséges, fáradhatatlanul dolgozik értünk, harcol, érvel.

Akit követnünk lehet, és követnünk kell, aki komolyan gondolja és így is cselekszik „Isten! Család! Haza!”. Fentiek alapján kérem, hogy május 26-án mindannyian szavazzunk a Fidesz-KDNP EP képviselői listájára!

K. Patakfalvy Katalin

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »