Merkel Németországot kivérezteti

Merkel Németországot kivérezteti

Ki tudja, hány olyan figura van a történelemben, akire joggal mondja az ember, hogy amolyan „advocatus diaboli”, azaz az ördög ügyvédje. Aki ha nyeregbe kerül, kő kövön nem marad, csak a szégyen utána, hogy valaha országok sorsáról döntött.

Magyar Menedék - Badiny

Közéjük tartozik ma Angela Merkel. Aki legszívesebben vezető zsidó szervezetek társaságát keresi – Frölich Róbert főrabbi blogján nem véletlenül szerepel hát ő is. Mindent megtesz, hogy a több mint hét évtizede mentálisan megtört németséget végképp megalázza a migránsok befogadásával. Olyan, mint Gyurcsány. Egyfolytában hazudik.

Hírdetés

Habár a németség évtizedek óta tudatilag totálisan megfélemlített, mégis kérdés, mikor szakad el a cérna és kerül Merkel ugyanoda, mint egykor Szamuely Tibor vagy Kun Béla. És ez nem származás, hanem erkölcs kérdése. Hiszen lehetetlen nem észrevenni, mivé lesz Goethe nemzete a muszlim migráció által. Mondhatnók, annyira még egy Merkel sem lehet stupid, hogy ne vegye észre, kivérezteti Németországot, s ha ez igaz, akkor viszont nem tudatlanul, hanem tudatosan teszi mindazt, amit.

Friss hír: félő, Merkel terve az, hogy Törökországból repülővel visznek 300 ezer muszlim migránst Németországba, és megpróbálják őket tartományi szinten elosztani. Csakhogy a tartományi miniszterelnökök is egyre jobban elegük van Merkel politikájából.

„Pártja azonban nagyon összezár a kancellár mögött, legutóbb például kilenc percen át tapsolt Merkelnek – akárcsak annak idején Sztálinnak vagy Rákosinak –, s ezen mindenki le volt döbbenve. Jelenleg másfél millió menekült van Németországban, ehhez jönne a 300 ezer, továbbá naponta 1500-an lépik át a határt, és utóbbi szám a jó idő közeledtével felmehet napi 15 ezerre. Levesszük miattuk az osztálytermekben a feszületet, építünk nekik migránsotthonokat, megemeljük az adót, és annak nagy részét rájuk fordítjuk. Igazából behódoltunk nekik, a rabszolgáik vagyunk, és hosszú távon azok leszünk, mert biztosítjuk számukra, hogy ne kelljen dolgozniuk, integrálódni pedig úgysem fognak, hiszen látszik ez a negyedik-ötödik generációnál is, napi szinten történnek molesztálások nemcsak Svédországban és Norvégiában, hanem Németországban is. A keresztény és a muszlim migránsok között napi szinten vannak késelések, tömegverekedések.”

Így fogalmazott George Spöttle biztonságpolitikai szakértő az M1 Ma reggel című műsorában. Merkelt azonban úgy tűnik, nem zavarják hazardírozásainak fatális következményei. Ő nem más, mint a német történelem Károlyi Mihálya és Kun Bélája.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »