Merkel kiszolgáltatja Európát az amerikaiaknak

Az osztrák Contra Magazin újságírója arra hívta fel a figyelmet, hogy Németországban a független sajtó csak a német kormánytól független; Angela Merkel továbbra is lehetővé teszi, hogy az USA totális médiacenzúrát gyakoroljon Németországban, és passzívan végignézi a német nép megsemmisítését.“Népünk a megsemmisülés szélére jutott. Országunkat elveszik tőlünk. A demokráciánk már felbomlott, és egy idegen ellenőrzés alatt álló totalitarizmus jött létre Merkel asszony vezénylete alatt” – hangsúlyozta a cikkíró.

Magyar Menedék - Pogány Biblia

Henry Paul az osztrák sajtóorgánum hasábjain arról értekezett, hogy Merkel egy totalitárius rezsimmé formálta Németországot, ami a témamegjelöléssel és a hírek egyoldalú interpretációjával teljes ellenőrzés alatt tartja a társadalom többségének gondolkozását.

Az újságíró szerint “mára a vak is látja”, hogy Merkel idegen hatalmak bábjaként áll az ország élén, és helytartóként az Egyesült Államok stratégiájának végrehajtását folytatja. A sajtó és a televíziós talk-show műfajának egésze egyaránt amerikai ellenőrzés alatt áll, és az Egyesült Államok a német kormány beleegyezésével a tömegek manipulálását folytatja Németországban.

Hírdetés

A szerző szerint az is Merkel helytartó szerepére vezethető vissza, hogy csendben, passzívan nézi, amint a bevándorlók elárasztják Európát, és eközben semmit nem tesz a helyzet megoldása érdekében. Ennek eredményeként Németország évek leforgása alatt egy olyan helyzetbe juthat, ahol ismeretlen személyazonosságú tömegek ellenőrzés alatt tartása már nem lehetséges, és ez a helyzet azok számára kedvez, akik bizonytalan függetlenségi törekvések miatt sakkban akarják tartani a német kormányt.

Az újságíró hangsúlyozza, hogy Németország egyre mélyülő válsághelyzetben van, és a nép ellenállást kell tanúsítson a bevándorlók seregével szemben, mielőtt túl késő lesz. Henry Paul szerint azonnal le kell zárni az ország határait, kivétel nélkül mindenkit vissza kell fordítani az ország határain, el kell utasítani minden menedékkérelmet, és a Németországba már bejutott migránsokat azonnal deportálni kell a származási országukba.

Paul szerint a nép saját kezébe kell vegye a migrációs válság kezelését, és megelőző lépéseket kell tegyen, hogy a bevándorlóknak ne merjenek Németországba utazni. Amennyiben ezek a “megelőző lépések” elmaradnak, a hatalmi elit semmittevésének köszönhetően a történelem megismétli önmagát, mert idővel a nép megmentése csak olyan brutális eszközökkel lesz kivitelezhető, ami a jelenleg elképzelhető szélsőségeket is felülmúlja.

Hunhír.info – hídfő.ru


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »