Merkel ellenezte az LMBTQ-házasságot, de nyilvánosságra került ez a leszbikus felvétel

Merkel ellenezte az LMBTQ-házasságot, de nyilvánosságra került ez a leszbikus felvétel

Múlt héten interjút adott a LeFloid nevű német videóbloggernek Angela Merkel német kancellár. A beszélgetésben többek között elutasította a melegházasságot, ezzel kapcsolatban kifejtette kendőzetlen véleményét a kancellár. Merkel elmondta: kiáll a diszkrimináció ellen. Ugyanakkor úgy fogalmazott, hogy a házasság egy férfi és egy nő életközösségét jelenti. Merkel elfogadja, hogy ebben a témában eltérő nézetek alakultak ki, a pártján és a kormányán belül is.

Kétségtelenül az esettel összefüggésben Straight Magazine beharangozott egy felvételt, ami nagy botrányt keltett Berlinben, de az LMBTQ-lobbi nem kegyelmezett, nem kímélte Németország első emberét. Merkellel ellentétben nem fogadta el az eltérő nézeteket és nyilvánosságra hozta a meztelen igazságot. Az egynemű házasság hívei nem kímélik azokat, akik ellenük szólalnak fel. Íme, a felvétel:

Hírdetés

Természetesen a videón nem Angela Merkel szerepel, hanem egy hasonmás, egy pantomimes. A lap az elég heves tiltakozások ellenére holnap megjelenik, az ingyen reklámot pedig megköszöni. Mondjuk az is lehet, hogy a németek kancellára lesz olyan „tökös”, hogy perelni kezd. Úgy, ahogy Kocsis Máté.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »