Merkel életbe léptette az EU titkos tervét terrorvészhelyzet esetére

Merkel életbe léptette az EU titkos tervét terrorvészhelyzet esetére

Igen nagy a csend a berlini karácsonyi vásáron történt terrortámadás kapcsán a német politikusok részéről. Angela Merkel egyelőre nem szólalt meg, azonban magyar idő szerint 22:50-kor feketére változtatta a borítóképét a hivatalos Facebook-oldalán.

Ezzel sikeresen teljesítette az EU titkos tervének kezdő lépését:

Hátra van még a sírás a tévében, az épületszínezés:

Egy gyertyagyújtás, és máris jöhetnek a többiek:

Hírdetés

Akik pedig megállítanák az áradatot, azok rasszisták, akiket nagy erőkkel kell üldözni…

…egészen addig, amíg itt az újabb támadás, és akkor lehet mindezt elölről kezdeni:

 

Merkel áldozatai

A hozzászólók tekintélyes része egyébként véreskezűnek nevezi az iszlamizáló kancellárt, többen azt kérdezik tőle, hogy miért nem szólalt még meg, vagy miért nem ment azonnal a helyszínre. A német kormány szóvivője korábban annyit közölt, hogy a támadásról azonnal tájékoztatták Merkelt.

Heiko Maas német igazságügyi miniszter Twitteren fejezte ki részvétét, és megjegyezte, hogy a szövetségi főügyész felel a nyomozásért. Maas sokkolónak nevezte a történteket.

Berlin polgármestere, Michael Müller sokkolónak nevezte az eseményeket, és azt nyilatkozta, hogy drámai a helyzet, de "uralják"…

Marcus Pretzell, az AfD EP-képviselője néhány perccel a támadásról szóló hírek megjelenése után azt kérdezte Twitteren, hogy "mikor vág végre vissza a német jogállam", a téren elhunytakat pedig Merkel áldozatainak nevezte.

(Index korrigálva)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »