Merkel asszony újabb trójai falova

Merkel asszony újabb trójai falova

Nincs nagy dobra verve, de a törökökkel van bőven gondja a német államnak, ahol anno vendégmunkásként kezdték pályafutásukat.
Miről is van szó?  Régi téma, az, hogy Törökország része legyen az Európai Uniónak.
Persze ennek logikus földrajzi ellenérve is lenne, hogy Törökország nem európai ország, ha őket felveszik az unióba, akkor utána ezzel az erővel Bolíviát is nyugodt szívvel csatlakoztathatjuk ebbe az amúgy is beteges szövetségbe.
Ironikus, de legalább Dél-Amerika legtöbb állama KERESZTÉNY, a török pedig mindig is nyíltan a kereszténység ellen harcolt, a keresztényeket hitetlennek, gyaurnak tartva.
Szóval most Merkel alkudozva a törökökkel, nagy hibát követ el, hiszen ha a török az unió része lesz, nem a szír papírok lesznek a legnépszerűbbek, hanem a török és jöhet az iszlám Európa szívébe.
Ez a trójai faló!
Az a trójai faló, amit már egyszer Merkel asszony kijátszott a szírek beinvitálásával.
Ellenben mi az hogy az unió nem tudja megvédeni határait?
Nem titok a katonai műholdak a gombostű fejét is meglátják, tehát már azt látni lehet mikor egy lélekvesztő elindul Afrika partjaitól.
Nem ezer partvédő hajó kell, hiszen ha tudjuk, hol is indulnak, még a nemzetközi vizek elérése előtt meg lehet állítani és visszaküldeni a ladikosokat, és ha műhold éppen nem erre leskelődne, a drónok idejét éljük, és azok is tökéletes megfigyelőeszközök.
Megoldások mindig vannak, a kérdés, hogy mi a szándék!

Rusznyák Zsolt

Hírdetés

magyartudat.com

No visits yet


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »