Mérges zsidók: 10 magyarból 9 szerint nem vagyunk bűnösök

A cionista rasszisták szerint csak a fehér, keresztény ember lehet kollektíven bűnös. Szerintük a magyarság felelős a ‘holokausztért’, de a zsidók nem felelősek az általuk elkövetett népirtásokért. A hitgyülis szekta Tv híre.

10-ből 9 magyar szerint a magyar lakosság nem felelős a holokausztért

Hírdetés

Nem a szélsőjobboldalnak üzen a megszállási emlékmű, véli libsi Political Capital kutatási igazgatója. Krekó Péter az ATV Startban elmondta, egy 2013-ban készült közvélemény-kutatás szerint az emberek döntő többsége alapvetően a németeket tartja felelősnek a holokausztért (ez sem valós, hiszen az ún. holokausztért sem lehet felelős egy egész nép, legfeljebb a cionisták szerint. Érdekes, hogy ez a söpredék általánosságban elutasítja az általánosítást, de a valóságban csak akkor, ha védett fajokról van szó, mint például ők vagy a cigányok Keresztényt, magyart, fehérek gond nélkül lehet sőt kell kollektíven mocskolni, bűnösözni), és csak 9 százalék gondolja úgy, hogy a magyar lakosságnak is volt szerepe a történtekben

Krekó szerint egyébként nehezen elképzelhető, hogy a kormány ne lett volna tisztában a következményekkel, amikor december végén a német megszállási emlékmű felállításáról döntött. A tiltakozás ugyanis borítékolható volt a zsidó szervezetek részéről, és persze Krekó szerint igenis fontos, hogy legyenek viták az emlékművel kapcsolatban.

Ugyanakkor azt is látni kell – teszi hozzá az elemző -, hogy aki ma ezt az emlékművet támadja, az a jelenleg uralkodó véleményáramlattal megy szembe, amely szerint a felelősség elsősorban a németeket, illetve bizonyos mértékben a magyar államot, mint egy a néptől távol álló bürokratikus rendszert terheli, a magyar népnek azonban semmiféle szerepe nincs a holokausztban.

atv.hu / J. I nyomán


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »