Mercedeses Ricsi miatt került hatósági zár alá a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződése

Mercedeses Ricsi miatt került hatósági zár alá a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződése

Délben hatósági zár alá került a budapesti Dózsa György út a Lehel utca és a Váci út között. A 75-ös trolibusz módosított útvonalon közlekedett.

A Kassák Lajos utcánál bizonyítási kísérletet tartottak 13 órától.

Ezen a részen, a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződésében történt tavaly májusban az a baleset, amelyben Molnár Richárd, a kecskeméti maffiaper volt vádlottja – zöld jelzésen áthajtva, de a becslések szerint több mint 130 kilométeres tempóval – összeütközött egy, a telezöldben balra kanyarodó Citroënnel.

Hírdetés

A Mercedes kabrióval való ütközés után a Citroën a közeli trolimegállóba csapódott, elsodorva az ott várakozókat. A balesetben egy 23 éves férfi a helyszínen meghalt, hárman súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek. A súlyos sérültek közül egy 37 éves budapesti férfi a kórházba szállítást követően életét vesztette. A kabriót az éjszakai életben jól ismert Molnár Richárd vezette.

A férfit hónapokkal az eset után őrizetbe vették, majd halálos közúti baleset okozásával meggyanúsították, továbbá kezdeményezték az előzetes letartóztatását, de a Fővárosi Törvényszék a házi őrizet mellett döntött.

(Infostart nyomán; képek: olvasónktól)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »