Menthetetlenek?

Menthetetlenek?

Egy hír: A negyedik Orbán-kormány tartalékai nagyobbak, mint bármelyik azt megelőzőé.

Nos, következik a szokásos párbeszéd: Jó, de ezek akkor is csak lopnak, lopnak, lopnak. De világválság van és ennek ellenére nincsenek megszorítások, mint pl. 2009-ben! Akkor is ezek lopnak, lopnak, lopnak! De világválság van, ennek ellenére adókat csökkentenek, soha nem látott béremelést kapnak az orvosok, emelik több társadalmi csoport bérét, visszavezetik a 13. havi nyugdíjat!

Akkor is, ezek lopnak, lopnak, lopnak! Nincs IMF hitel, soha nem dolgoztak ennyien, erős a gazdaságunk! De akkor is, ezek lopnak, lopnak, lopnak! De soha nem volt ennyi beruházás, nem épült ennyi kórház – nézz utána -, kulturális és sport létesítmény, nem rendeztünk ennyi világversenyt!

De akkor is, ezek lopnak, lopnak, lopnak!

Soha nem volt ennyi családi adókedvezmény, kedvezményes lakhatási támogatás, GYED extra, alacsonyak a rezsiárak! Akkor is, ezek lopnak, lopnak, lopnak! Stb., stb., stb. Nincs értelme.

Hírdetés

A világ legaljasabb ellenzéke, program, tehetség, jó kormányzás híján, a hatalom mindenáron való megszerzésének érdekében, beleégette az emberek jelentős részébe a hazugságot, gyűlöletet, a rosszindulatot.

Az arra vágyók pedig, naponta fogyasztják, s nem veszik észre, hogy befeketedik a lelkük.

Forrás: Cseke István Facebook

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »