Mennyiért írhat hülyeségeket Csöbör férje a közmédiának?

A napokban a Jobbik arra kérte a miskolci városvezetést, teljesítse korábbi ígéretét: legyenek rendészek, rendőrök a tömegközlekedési eszközökön, mert egyre több az erőszakos, antiszociális megnyilvánulás a járatokon. Az önkormányzat azóta is hallgat, helyette Csöbör Katalin férje válaszolt a városvezetés propaganda oldalán: szerinte ez az ötlet marhaság, meg drága, és egyébként is, a miskolci villamoson – állítja – van kalauz – írja közleményében Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője.

Persze nem marad el a szokásos szöveg sem, hogy a Jobbik csak uszítja a cigányt és a magyart, és – talán a Csöbör Katalin meghívására Alsózsolcára látogató izraeli nagykövet ihletésére – megjelenik a nyilaskeresztektől való rettegés is. Mindez azért, mert a Jobbik számon merte kérni a Fideszt: hol vannak a beígért rendészek? Az önkormányzat helyett persze erre is választ kapunk Csöbör Katalin férjétől: szerinte rendészre nincs szükség, mert a miskolciak nyugodtan, biztonságban utaznak, az a jobbikos képviselő pedig, aki más állít – vagyis kimondja az igazat –, nem méltó politikusnak – fogalmaz Jakab.

Hírdetés

Ezek után felesleges megkérdezni, hogy Csöbör Katalin férje szokott-e egyáltalán tömegközlekedni, vagy csak a luxusautóból látja a villamosokon utazó kalauzokat. Mindössze annyit szeretnénk tudni, mennyiért lehet ma hülyeségeket írni a miskolci közmédiának? – zárul a közlemény.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »